Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πως να δημιουργείς ευκαιρίες γνωριμίας με γυναίκες?

Ευκαιρίες γνωριμίας

Οι ευκαιρίες γνωριμίας με γυναίκες είναι άπειρες και μπορείς να κάνεις δεκάδες γνωριμίες με γυναίκες αρκεί να ξέρεις το πως.. Απλά τόλμησε το και πλησίασε της χωρίς φόβο, άλλωστε δεν δαγκώνουν. Πως μπορείς να πάρεις το τηλέφωνο μιας γοητευτικής ύπαρξης που σου αρέσει? Πως θα την πλησιάσεις και θα της μιλήσεις? Πως θα δημιουργήσεις της κατάλληλες συνθήκες για να μην “φας” χυλόπιτα? Δεν είναι δύσκολο να κάνεις μια νέα γνωριμία με μια όμορφη γυναίκα. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Συνέχισε να διαβάζεις….

Είναι δύσκολο να κάνεις γνωριμίες με γυναίκες?

dirty mindΗ Μαίρη τρώει κάθε μεσημέρι το σάντουιτς της στην ίδια καφετέρια με σένα, παρέα με μια -δυο φίλες της. Σε γοητεύει. Θέλεις να την γνωρίσεις όμως αναρωτιέσαι πως θα γίνει αυτό? Πως όμως να καταφέρεις να της μιλήσεις τετ-α-τετ αφού δεν την βλέπεις άλλες ώρες, χωρίς την παρέα της?

Η γλυκιά ξανθιά Κική μένει στην ίδια πολυκατοικία με σένα, δεν ξέρεις όμως ποιο είναι το διαμέρισμά της. Καμιά φορά την συναντάς στην είσοδο. Πως να πιάσεις γνωριμία?

Η Γωγώ είναι μπαργούμαν στο μπαρ που προτιμάς να τρως το  βράδυ. Δεν μπορείς ωστόσο να την πλησιάσεις, διότι ετοιμάζει τα ποτά στην πίσω αίθουσα. Τι πρέπει να κάνεις για να την γνωρίσεις?

Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή και εφευρετικό πνεύμα. Κάθε μέρα έχεις δεκάδες ευκαιρίες γνωριμίας. Μάθε να της βλέπεις και μάθε να της αρπάζεις. Μάθε να δημιουργείς της ευνοϊκές συνθήκες.  Οι γνωριμίες με γυναίκες είναι τέχνη που μαθαίνετε. Και εσύ μπορεί να την μάθεις. Όσον αφορά την Μαρία ας πούμε δεν είναι φυσικά δυνατόν να προσκολληθείς στην παρά της αν δεν σε προσκαλέσουν, γιατί λοιπόν να μην καθίσεις στο διπλανό τραπέζι?

Δες και αυτό  Ερωτική Εξομολόγιση

Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να ακούς της κουβέντες των κοριτσιών και να μάθεις ένα σωρό πράγματα για την κοπέλα που σ ενδιαφέρει. Αν η περίσταση το επιτρέπει μπορείς να ανοίξεις συζήτηση ζητώντας φερ ειπείν το αλάτι , το πιπέρι η οτιδήποτε άλλο και μετά να αφήσεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.

Έχεις όλες της πιθανότητες να ακούσεις που της αρέσει να συχνάζει και που ακριβώς δουλεύει. Σε τελική λύση αν δεν βγάλεις τίποτα πάρε την διακριτικά από πίσω μέχρι το γραφείο της , ζήτα το όνομα της από την ρεσεψιονίστα κα τηλεφώνησε της. Μην ανησυχείς. Το ενδιαφέρον σου θα την κολακεύει και θα δεχτεί την πρόσκληση σου.

Και με την Δήμητρα τι μπορεί να γίνει?Διάφορα… Είτε ο θυρωρός, είτε κάποια συγκάτοικος θα είναι σε θέση να σου δώσουν πληροφορίες για αυτής. Η ακόμα γιατί απλούστατα να μην χαιρετήσεις λέγοντας της “Γεια΄χαρά, μένουμε στο ίδιο σπίτι. Με λένε Γιώργο”. Αν δεν έχεις το θάρρος να την πάρεις τηλέφωνο η να της χτυπήσεις το κουδούνι, ρίξε της ένα σημείωμα καλώντας την σένα βράδυ στο σπίτι σου.

Τα ίδια ισχύουν και για να γνωρίσεις την Ρίτα. Μάθε το επώνυμο της από μια σερβιτόρα, δώσε της ένα καλό μπουρμπουάρ και παρακάλεσε την να πάει στην Ρίτα ένα σημείωμα σου. Τι θα της γράψεις ?

“Είσαι η πιο όμορφη από όλες εδώ μέσα. Να ελπίζω πως δεν θα αρνηθείς να μου κάνεις παρέα, γην ώρα που θα έχεις διάλειμμα για καφέ?”

Οι ευκαιρίες γνωριμίας σου χτυπούν την πόρτα κάθε μέρα, στο χέρι σου είναι να δημιουργήσεις της κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις γνωριμίες με γυναίκες.