Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Οι χρυσές ευκαιρίες

asian girlsΥπάρχουν στιγμές που μια σύμπτωση μας φέρνει δίπλα σε γυναίκες που η ομορφιά τους μας θαμπώνει. Κάτι τέτοιες ευκαιρίες είναι βέβαια σπάνιες.

Γιαυτό είναι και σημαντικές. Σε τελική ανάλυση θυμόμαστε της στιγμές που μας έκοψαν την ανάσα και όχι όλη την πορεία στην ζωή μας. Γιαυτό και πρέπει να της εκτιμάμε σαν πολύτιμα πετράδια.

Ορισμένοι δειλοί και άπειροι αρσενικοί, καθώς και όσοι δεν είναι προικισμένοι με την παραμικρή διαίσθηση, αφήνουν πάντα να τους ξεφεύγουν οι μοναδικές αυτές στιγμές.

Να μερικά παραδείγματα τέτοιον έκτακτων ευκαιριών ( που ίσως και εσύ να της άφησες να ξεγλιστρήσουν κάποτε ανεκμετάλλευτες μέσα από τα δάχτυλα σου).

1. Η δουλειά σε έχει κρατήσει στο γραφείο μέχρι αργά. Ξάφνου, ένας θόρυβος στον διάδρομο. Περίεργος…βγαίνεις να δεις τι είναι… Το απρόσμενο θαύμα! Μπροστά στα μάτια σου στέκεται η ερωτιάρα η Δήμητρα, που και εκείνη είχε να τελειώσει μια δουλειά, και έμεινε μετά το τέλος του ωραρίου. Να σας λοιπόν οι δυο σας, ολομόναχοι… Τι ακριβώς κάνεις εσύ? Μασάς ντροπαλά μέσα στα δόντια σου μια “καλησπέρα” και ξαναγυρίζεις στο γραφείο σου, η της προτείνεις θερμά να βγείτε μαζί να τσιμπήσετε κάτι?

2. Είσαι κάπου καλεσμένος και η πολυάσχολη οικοδέσποινα σου είναι παντελώς άγνωστη. Ανάμεσα στον κόσμο διακρίνεις μια ωραία γυναίκα που δεν συνοδεύετε από κανένα. Η φυσιογνωμία της σου φαίνεται αόριστα γνωστή. Ποια να είναι? Κάποια παλιά συμμαθήτρια? Κανένα κορίτσι που μένει στην γειτονιά σου?

Την πλησιάζεις και της λες, για παράδειγμα, “ωραίο πάρτι, ε?” δίχως να προσθέσεις τίποτε λιγότερο τυπικό η της εξομολογείσαι ζεστά πόσο χαίρεσαι που έτυχε να την συναντήσεις, προσκαλώντας την συγχρόνως να πάτε μαζί σε κάποιο ρεστοράν για να συνεχίσετε σε πιο φιλική ατμόσφαιρα και να ξεφύγετε από αυτήν την πληκτική κοινωνική εκδήλωση?

Δες και αυτό  Πως να κάνουμε καμάκι σε μια ωραία γυναίκα?

3. Βρίσκεσαι στην αίθουσα αναμονής του γιατρού, εδώ και κάμποση ώρα, όταν η βοηθός του σου αναγγέλλει κάποια στιγμή, λακωνικά, πως κάλεσαν τον γιατρό επειγόντως σε ένα εξωτερικό ασθενή και θα αργήσει αρκετά. Πάνω στην κουβέντα, μπαίνει μια νόστιμη κοπέλα, λέγοντας πως έφτασε κάπως νωρίτερα από την ώρα του ραντεβού της.

Ποια είναι η δική σου αντίδραση? Σκέφτεσαι με συμπόνοια από μέσα σου “καημενούλα” θα αναγκαστείς να περιμένεις πολύ ώρα μέχρι να έρθει ο γιατρός, και ξαναχώνεις την μύτη σου στο περιοδικό που διάβαζες και που είναι του περασμένου δεκαμήνου?

Η της λες, έξυπνα και ευγενικά να πάτε να πιείτε ένα καφέ, αφού προηγούμενος την πληροφορήσεις πως ο γιατρός έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να έρθει σύντομα?

2 asian girls4. Στην διάρκεια ενός πολύωρου αεροπορικού ταξιδιού, βρίσκεσαι καθισμένος δίπλα σε μια πολύ καλοβαλμένη πιτσιρίκα. Πως φέρεσαι?

Νοικιάζεις ένα ζευγάρι ακουστικά και κάνεις τον αδιάφορο, ενώ μέσα σου καίγεσαι για αυτό το χαριτωμένο πλάσμα? Τι ρωτάς μήπως είναι μανεκέν?

Της  εξομολογείσαι το φόβο σου για τα αεροπλάνα? Ζητάς να μάθεις τον τίτλο του βιβλίου που έχει ανοιχτό στα πόδια της? Προσπαθείς να την ψαρέψεις, αν έχετε σε κάτι τα ίδια γούστα? Δεν έχει σημασία το τι! σημασία έχει να της ανοίξεις κουβέντα. Πες ότι νάνε, αλλά πες κάτι, μην κάθεσαι στην σκιά σου και να περιμένεις εκείνη να σου πρωτομιλήσει.  Έχεις 5 ολόκληρες ώρες μπροστά σου, να κερδίσεις την φιλία της, την καρδιά της. Στο χέρι σου είναι να παίξεις το χαρτί σου καλά.

Οι χρυσές ευκαιρίες είναι σπάνιες. Μάθε να της βλέπεις, να της εκμεταλλεύεσαι με κέφι και αποφασιστικότητα. Στο τέλος, τέλος δεν έχεις να χάσεις τίποτε. Μπορεί όμως να τα κερδίσεις όλα.

Δες και αυτό  Οι ευνοϊκές στιγμές

Gnorimies.net