Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πως να ξέρω ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου?

Γνώρισες έναν άντρα και σου άρεσε. Πως μπορείς να καταλάβεις αν του άρεσες και εσύ? Αν προέκυψε έρωτας από την πλευρά του ποια είναι τα σημάδια ότι εκείνος “δάγκωσε την λαμαρίνα” μαζί σου? Μήπως απλά θέλει να περάσει καλά μαζί σου κάνοντας δωρεάν σεξ, ή υπάρχουν βαθύτερα αισθήματα? Αν είχες παλιές ερωτικές εμπειρίες έχεις την πείρα, αν όχι εδώ θα διαβάσεις αρκετές.

Οι άντρες φοβούνται να δείξουν τα αισθήματα τους, ακόμη περισσότερο σε μια νέα γνωριμία αφού θέλουν να σιγουρευτούν για την ποιότητα της καινούριας σχέσεις. Πάντα όμως υπάρχουν μηνύματα που δείχνουν ότι “εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος”, και εγώ θα σε βοηθήσω να τα δεις :

Ποια είναι τα σημάδια που προδίδουν έναν άντρα ερωτευμένο?

– Ενθουσιασμός!

έρωτας μεγάλοςΣε παίρνει στο τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο, μιλώντας σου για ασήμαντα πράγματα. Σου γράφει σμς, αν είναι τύπος του πληκτρολογίου λέγοντας σου πόσο σε αγαπά και πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά σου. Δεν μπορεί να σου πει όχι. Αυτό το άρθρο δεν είναι οδηγός “Πως να παντρευτείς έναν εκατομμυριούχο” αφού θεωρούμε δεδομένο ότι είσαι μια μέση φυσιολογική κοπέλα με μεσαίες απαιτήσεις.  Εδώ φυσικά μια ξύπνια κοπέλα μπορεί να το εκμεταλλευτεί καθαρά προς οικονομικό όφελος και να του τσακίσει την πιστωτική κάρτα, αφήνοντας τον τελείως άφραγκο, όμως το ξέρω ότι εσύ δεν είσαι τέτοιο κορίτσι οπότε να μην σου βάζω ιδέες…

Θεωρούμε δεδομένο ότι εσύ είσαι καλό κορίτσι σε ηλικία γάμου που ψάχνει τον πρίγκιπα. Το αγόρι σου όμως γίνετε χαλί να τον πατήσεις, αρχίζει και σου στέλνει δωράκια, λουλούδια, προσπαθώντας να είναι ρομαντικός και τζέντλεμαν, άσχετα αν μέχρι χτες δεν ήταν…. Εκτός από την συνεχείς πολιορκία από το τηλέφωνο και τα σμς, εκδηλώνει επιθυμία να σε βλέπει όσο συχνότερα μπορεί. Αρχίζει να εμφανίζεται ξαφνικά και δήθεν πάντα, εκεί που δεν τον περιμένεις. Σε περιμένει έξω από την δουλειά σου, αν εργάζεσαι, πράγμα σπάνιο για Ελληνίδα, αλλά λέμε τώρα περιπτώσεις, τελείως τυχαία σε συναντά και αρχίζει το μπλα-μπλα . Λίγο στο άσχετο, λίγο στο φλου, δεν έχει σημασία το θέμα, σημασία έχει να σου μιλά.Όταν σου λέει “γεια” εννοεί πόσο πολύ σε γουστάρει και πόσο σε θέλει ερωτικά…

Δες και αυτό  Ποια είναι τα 5 πιο συνηθισμένα φετίχ;

Φυσικά όλη αυτή η προσοχή δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε κολακέψει. Σε όλους μας αρέσει να μας φλερτάρουν και αν σου αρέσει και εσένα και βλέπεις ότι έχεις μέλλον με τον συγκεκριμένο άντρα γιατί να μην το προχωρήσεις?

– Η επαφή με τα χέρια

Σε κάθε σας συνάντηση, τυχαία ή προσχεδιασμένη, το αγόρι προσπαθεί να σε χαϊδέψει, να σε αγγίξει, αθώα μεν όμως όχι και τόσο. Κάθε άγγιγμα των χεριών σου, στο πρόσωπο, στα μαλλιά, στο σώμα είναι σημάδι ότι σε θέλει. Έχει κολλήσει μαζί σου και το σώμα του τον προδίδει εκπέμποντας ερωτικά μηνύματα. Εσύ απλά πρέπει να τα διαβάσεις.

– Η ομιλία

Τρυφερά λόγια, ζαχαρωμένα, εκφράσεις όπως “μωράκι, κουκλίτσα, κτλ δείχνουν ότι δεν του είσαι απλά συμπαθείς ως φίλη αλλά βλέπει στα μάτια σου την επόμενη ερωτική του σύντροφο και γιατί όχι σύζυγο.

– Η συμπεριφορά με τους φίλους του

Στα φιλαράκια του σε έχει παρουσιάσει ως το “πρόσωπο” φυσικά και όχι απλά από δω η Λένα και τέλος… Μπορεί να πάρεις λόγια από τους κολλητούς του αφού αυτοί τον ξέρουν καλύτερα από εσένα και φυσικά και έχουν δει την αλλαγή στην συμπεριφορά του. Εδώ ισχύουν δυο περιπτώσεις. Αν είναι καμάκι θα σου την πει στα ίσια, και θα προσπαθήσει να βρεθείτε μόνοι σας για να τα πείτε χωρίς άλλοι να κρατάνε φανάρι, αν όμως είναι ντροπαλούλης μπορεί να βάλει κάποιον φίλο του, ή φίλη του να δει προδιάθεση και αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παιχνίδι.

– Είσαι ελεύθερη, τι κάνεις το βράδυ, θα ήθελες να βγούμε κάποιο βράδυ για φαγητό ή ποτό, θέλεις να πάμε κάπου κοντά για το Σαββατοκύριακο, κτλ που δεν μπορείς να τα λάβεις ως διφορούμενες έννοιες. Καλά το τηλέφωνο σου το έχει πάρει εδώ και καιρό βέβαια. Ο κύριος ενδιαφέρετε για σοβαρή σχέση….εσύ όμως θα επιλέξεις αν θα του παραδοθείς και σε τι τιμή….