Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Όσα έμαθα από τον πρώην μου!

Πρώην εραστής

Χωρίσατε! Και αυτή την φορά για πάντα, είσαι σε μια κατάσταση παράξενη αφού δεν ξέρεις αν πρέπει να γιορτάσεις, ή να κλάψεις. Ο χωρισμός σου είναι άραγε νίκη ή ήττα? Όταν σταματήσει ο πόνος πρέπει να χαλαρώσεις και να αναρωτηθείς για όλα εκείνα τα ωραία πράγματα που έμαθες από τον πρώην σου, και πως μπορεί τώρα να σου είναι πολύτιμα.

where are youΔεν χρειάζεται να σου το πω ότι τα πιο χρήσιμα μαθήματα στη ζωή μας τα ανακαλύπτουμε μέσα από επώδυνες καταστάσεις. Σε τέτοιες καταστάσεις καλλιεργείς την δύναμη της ψυχής σου, και δημιουργείς χαρακτήρα νικητή. Πρέπει να ανατρέψεις αυτά τα άσχημα γεγονότα σε εμπειρία και γνώση και να βγεις δυνατότερη. Και τα ποιο καλά μαθήματα τα λαμβάνεις στης προσωπικές σχέσεις. Δεν θα σε ενδιέφερε, και ο πόνος θα ήταν μικρότερος, αν δεν νοιαζόσουν αληθινά για εκείνον. Η σημερινή τραυματική εμπειρία μπορεί να σε οδηγήσει στην αγκαλιά μιας παλιάς σχέσης, που μπορεί να σου ξαναδώσει εκείνο το χαμόγελο που αναζητάς επίμονα. Η αυτοπεποίθηση σου χρειάζεται αναστήλωση. Γυρίζοντας στο παρελθόν μπορείς  να δεις πολλά καλά από πρώην εραστές. Μην ξεχνάς όμως ότι χρειάζεσαι καινούρια αρχή, και η καινούρια αρχή δεν γίνετε με ξαναζεσταμένη σούπα.

Τα οφέλη από μια κακή πρώην σχέση

Το πρώτο πράγμα για το οποίο μπορείς να έχεις όφελος από μια κακή σχέση, είναι η ίδια η εμπειρία. Το γεγονός ότι μπορείς να αντέξεις και να δεις  τα όρια σου. Τώρα ξέρεις τι θέλεις, και ακόμη καλύτερα, ξέρεις τι δεν θέλεις. Έχεις μέτρο σύγκρισης. Φτιάξε μια λίστα με τα πράγματα που σου έκανε ο πρώην σου και που σε εκνεύριζαν. Π.χ να φλερτάρει όποια θηλυκή γάτα έβλεπε στον δρόμο, να μιλάει με γεμάτο το στόμα, να μην σου δίνει την απαραίτητη σημασία κτλ.

Δες και αυτό  Γιατί να μην κάνεις σεξ με μια πρώην γκόμενα?

Φτιάξε και μια δεύτερη λίστα με τα πράγματα σου άρεσαν. Δεν μπορείς να ξεχάσεις εκείνα τα μπλε μάτια και τον τρόπο που σε κοιτούσε, το χαμόγελο του, της ατέλειωτες βόλτες στην εξοχή, της διακοπές στο Πήλιο. Πρόσεξε μόνο να μην αφήσεις την νοσταλγία να σε φέρει τούμπα και κράτα το κινητό τηλέφωνο μακριά σου.

Η φαντασία διαφέρει από την πραγματικότητα

Αρκετές γυναίκες πλάθουν στο μυαλό τους ένα ιδανικό πρότυπο άντρα  και τον αναζητούν συνέχεια, αλλάζοντας δεκάδες ερωτικούς συντρόφους, για να καταλήξουν στο τέλος στον χειρότερο συνήθως. Η εναλλαγή πολλών ερωτικών συντρόφων έχει όμως ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα. Σου δίνει την συσσωρευμένη εμπειρία. Μαθαίνει πως λειτουργούν οι άντρες, πως σκέφτονται, πως αγαπούν, και τώρα έχεις τα όπλα για να μην πέσεις στην αγκαλιά ενός αλήτη. Φυσικά, τέλειοι άντρες  δεν υπάρχουν, όμως αναρωτήθηκες ποτέ σου ότι και εσύ δεν είσαι τέλεια?

Κάποιοι άντρες αναζητούν νοσοκόμα, να τους φροντίζει, άλλοι ψάχνουν μαγείρισσα η υπηρέτρια για το σπίτι, αφού το άψυχο έχει μεγαλύτερη αξία από εσένα, άλλοι αναζητούν την μάνα τους. Δεν μπορεί μια ζωή να μπαίνεις σε ρόλους. Και να υποδύεσαι συνέχεια. Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχει  ιδανικός άντρας, τόσο γρηγορότερα θα βρεις ένα σωστό αγόρι, που πατά στην γη, για να κάνεις μια σοβαρή σχέση.

Έμαθες μερικά πράγματα για σένα

Ποια είσαι εσύ? Ποιος είναι ο χαρακτήρας σου, ποια είναι τα υπέρ και τα κατά σου? Ποια είναι τα όριά σου?  Τι θα έκανες για έναν άντρα? Τι είσαι πρόθυμη να θυσιάσεις από σένα για να το κάνεις ευτυχισμένο? Μήπως είσαι ζηλιάρα, γκρινιάρα η ξεροκέφαλη και θέλεις πάντα να γίνετε το δικό σου? Θυμήσου τους καυγάδες σας. Τι σου έλεγε, και κυρίως γιατί σου τα έλεγε? Μήπως είχαν ψήγματα αλήθειας? Από την απόσταση τώρα, και με ψυχρή ματιά και καρδιά πες του έναν ευχαριστώ που σου άνοιξε τα μάτια, σε έκανε καλύτερη ως άνθρωπο και ως γυναίκα, και σου έδωσε την ώθηση να αναζητήσεις τον επόμενο άντρα που ίσως σε κάνει ευτυχισμένη.

Δες και αυτό  Μιλώντας βρώμικα στο κρεβάτι αυξάνει την διέγερση

Έμαθες ότι ένας χωρισμός δεν είναι το τέλος του κόσμου

Η ζωή συνεχίζεται και θα υπάρχει είτε με σένα παρούσα, είτε απούσα. Η επιλογή είναι δική σου.  Όσο νωρίτερα το καταλάβεις και συνέλθεις τόσο καλύτερα για σένα. Αν χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό μην δειλιάσεις να την αναζητήσεις. Εκείνος μπορεί να ανοίξει κλεισμένες πόρτες στο υποσυνείδητο σου και να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα αλλά και λύσεις που δεν της φανταζόσουν. Επέζησες! Αυτό από μόνο του αρκεί για να σου δώσει την δύναμη να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου καθημερινά επίπεδα και να ανταπεξέλθεις στον πόνο. Κανένας άντρας δεν είναι αναντικατάστατος. Να το θυμάσαι αυτό για πάντα. Ψάξε για τον νέο αγαπημένο, χωρίς να κοιτάζεις πίσω, οι παλιές ερωτικές σχέσεις είναι καλές μόνο για εφήμερη σεξουαλική απόλαυση και μόνο. Ότι είχαν να σου δώσουν σου το έδωσαν.

Κοίτα μπροστά. Μια καινούρια μέρα ξημερώνει.