Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πως το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να αλλάξει την ζωή μας

Γιατί το τηλεφωνικό σεξ είναι μοναδική εμπειρία;

Το τηλεφωνικό σεξ ίσως ακούγεται κάπως ρετρό στους νέους Έλληνες αφού σήμερα όλοι μας έχουμε ένα smartphone στην τσέπη μας και επικοινωνούμε πολύ ευκολότερα και άμεσα με όποιον μας ενδιαφέρει. Την δεκαετία του 90 όμως το τηλεφωνικό σεξ ήταν ένας μοναδικός και άμεσος τρόπος για κάποιους άντρες να λάβουν ερωτική ικανοποίηση.

Είτε έχεις κάποια σχέση εξ αποστάσεως με μια κοπέλα, είτε απλά θέλεις να διασκεδάσεις το κινητό σου μπορεί εύκολα να σου δώσει την καλύτερη λύση. Στο ίντερνετ υπάρχουν χιλιάδες ιστοσελίδες οι οποίες προσφέρουν φθηνά σεξ τηλέφωνα με καλύτερη το σαιτ gnorimies.net. Εδώ θα βρεις της καλύτερες Ελληνικές ροζ γραμμές όπου θα κάνεις νέες γνωριμίες με όμορφες Ελληνίδες και θα μιλήσεις ζωντανά.

Διαβάστε επίσης: Αμοιβαίος αυνανισμός πως να το κάνω τέλεια

Τα ροζ τηλέφωνα είναι πάθος

Μην ντρέπεσαι, κάλεσε τώρα, στα ροζ τηλέφωνα σε περιμένουν σέξι Αθηναίες για να διασκεδάσετε παρέα.

sex-tilefona

Το σεξ μέσω τηλεφώνου είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να αυνανιστείτε απολαμβάνοντας την στιγμή στην παρέα μιας ερωτικής γυναικείας φωνής. Θέλεις να το δοκιμάσεις τώρα; Αν και η κοπέλα στην άλλη άκρη της γραμμής αυνανίζετε μαζί σου τότε η εμπειρία είναι μοναδική.

Τι είναι το τηλεφωνικό σεξ;

Όταν μιλάμε για τηλεφωνικό σεξ δεν εννοούμε μόνο την απλή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, αλλά συμπεριλαμβάνουμε και το sexting, την βιντεοκλήση και τα ηχητικά μηνύματα. Έτσι έχετε περισσότερες ευκαιρίες να ανάψετε το ερωτικό ενδιαφέρον του συνομιλητή σας και να διασκεδάσετε παρέα.

Διαβάστε επίσης: Τηλεφωνικό σεξ πως να τον ξετρελάνεις στο κινητό

Πώς να κάνετε πραγματικά καλό σεξ μέσω τηλεφώνου;

Το σεξ από το τηλέφωνο λειτουργεί διαφορετικά στον καθένα μας. Και είναι φυσιολογικό αυτό αφού ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικές εμπειρίες ζωής και διαφορετικές επιθυμίες. Έτσι κάτι που λειτουργεί ερωτικά στον Γιώργο, δεν θα λειτουργεί εξίσου στον Γιάννη. Σημασία έχει να ξέρεις πως να μιλήσεις σε μια κοπέλα και πως να διασκεδάσεις στην παρέα της. Τα ροζ τηλέφωνα σου προσφέρουν την πρώτη επικοινωνία, μετά είναι στο χέρι σου πως εσύ θα το διαχειριστείς και πως θα επικοινωνήσεις για να δημιουργήσεις μια ευχάριστη εμπειρία.

Δες και αυτό  Σέξι κομμώτριες

Διαβάστε επίσης: Δεν υπάρχει modeling στην Ελλάδα, όλες κάνουν βίζιτες

Ένας από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να κάνετε σεξ από το κινητό σας τηλέφωνο είναι επειδή θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε της σεξουαλικές σας φαντασιώσεις και φετίχ της οποίες μέχρι σήμερα δεν τολμούσατε να μοιραστείτε. Η επικοινωνία με μια κοπέλα σε ροζ τηλέφωνο είναι το πρώτο βήμα για να νιώσεις χαλαρά και να ωθήσεις την κουβέντα σε μια πιο ερωτική συζήτηση η οποία θα σου χαρίσει ηδονή. Επίσης θα τονώσει πολύ την ανδρική σου αυτοπεποίθηση.

tilefoniko-sex

Και μετά τον οργασμό, τι ακολουθεί;

Ίσως το πιο άβολο μέρος του τηλεφωνικού σεξ είναι η στιγμή που κλείσεις το ακουστικό. Εντάξει, μίλησες με την κοπέλα στην ροζ γραμμή, το απόλαυσες, αυνανίστηκες, είχες τον οργασμό σου, έκλεισες το ακουστικό. Σκέψου όμως να σου δοθεί η ευκαιρία να την συναντήσεις έξω για καφέ. Τι θα της έλεγες άραγε; Θα ήσουν εξίσου τόσο τολμηρός όσο μιλούσες σε μια άγνωστη σου κοπέλα ή η εξωτερική της εμφάνιση θα σε τρόμαζε και δεν θα ήξερες τι να πεις;

Πολλοί άντρες παθαίνουν κάτι όταν βρεθούν με μια όμορφη γυναίκα σε ένα τραπέζι και δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την κατάσταση. Νομίζουν ότι λόγω της ομορφιάς της εκείνη δεν πρόκειται να τους δώσει σημασία, ή θα τους ρωτήσει τι επαγγέλλονται και τι αυτοκίνητο οδηγούν και η μέτριες οικονομικές τους δυνατότητες και το Ρενό Κλιό δεκαετίας σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να την εντυπωσιάσει.

Εκεί έξω σε περιμένει η γυναίκα τον ονείρων σου

Κάθε γυναίκα όμως επίσης είναι διαφορετική και αναζητά διαφορετικά πράγματα οπότε αν τολμήσεις να την προσεγγίσεις και να της μιλήσεις μπορεί αυτή να είναι η δική σου στιγμή επιτυχίας. Τόλμησε το και βγες νικητής…