Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τηλεφωνικό σεξ

Ροζ τηλέφωνα

Το τηλεφωνικό σεξ είναι μια μορφή διασκέδασης όπου μέσω τηλεφώνου δυο άτομα αυνανίζονται εκατέρωθεν και έτσι διασκεδάζουν ερωτικά. Εδώ και πολλά χρόνια τα σεξ τηλέφωνα προσφέρουν ηδονικές απολαύσεις, έναντι πληρωμής, σε όσους της αναζητούν. Κάποιοι τα ονομάζουν ροζ τηλέφωνα, αφού το ροζ χρώμα παραπέμπει στο σεξ. Η ερωτική διέγερση μπορεί να κορυφωθεί στης ροζ γραμμές, ακούγοντας μια βραχνή γυναικεία φωνή στην άλλη άκρη του τηλεφώνου να σου ψιθυρίζει ερωτόλογα, να σου λέει πόσο σε αγαπάει και πόσο σε θέλει αυτή την στιγμή. Μερικές φορές οι άντρες έχουν την ανάγκη να καλέσουν μια ροζ τηλεφωνική γραμμή για να διασκεδάσουν και να διώξουν το συγκεντρωμένο άγχος από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ερωτικές ιστορίες

τηλεφωνικές σεξουαλικές φαντασιώσειςΗ γραμμές 090 εκτός από ζωντανή τηλεφωνική συνομιλία παρέχουν και ηχογραφημένες ερωτικές ιστορίες, στης οποίες τα κορίτσια διηγούνται σέξι περιπέτειες όπως “Χτες το βράδυ ήμουνα μόνη στο σπίτι και μου χάλασαν τα υδραυλικά, φώναξα τον μάστορα με το μεγάλο παξιμάδι και μου τα έφτιαξε όλα να τρέχουν στην εντέλεια”. Στην ηχογραφημένες ιστορίες, που ακούς στης ροζ γραμμές, το κακό είναι ότι δεν μπορείς να συμμετέχεις, αφού μόνο ακούς και αυνανίζεσαι, και η ιστορία πρέπει να είναι καλά δομημένη για να μπορέσει να σε κρατήσει τουλάχιστον 3-4 λεπτά. Στην ουσία κάνοντας τηλεφωνικό σεξ αυνανίζεσαι χωρίς να μπορείς να αγγίξεις τον ερωτικό σύντροφο. Τα ροζ τηλέφωνα είναι η ικανοποίηση για τους μοναχικούς, τους ντροπαλούς που δεν τολμούν να πουν αυτά που λένε στο τηλέφωνο, όπου η απόσταση και η ανωνυμία τους επιτρέπει, ρίχνοντας τους φραγμούς, και τους πιο συνεσταλμένους εφήβους κυρίως που τώρα ανακαλύπτουν της χαρές του έρωτα.

Δες και αυτό  Κάθε ερωτική σχέση είναι μοναδική

Ζωντανό τηλεφωνικό σεξ

Όπως καταλαβαίνεις και από το όνομα, τηλεφωνικό σεξ, εδώ όλα συμβαίνουν στην στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι το προμελετημένο. Η κοπέλα στο ροζ τηλέφωνο πρέπει να αυτοσχεδιάσει και να κρατήσει το ενδιαφέρον του πελάτη όσο γίνετε περισσότερο δίνοντας του σε εκείνον ηδονή και ευχαρίστηση και στην εταιρεία όπου εργάζεται έσοδα. Σε κάποιο σεξ τηλέφωνο μπορεί να υποδύεται τον ρόλο της νοσοκόμας, σε κάποιο άλλο τον ρόλο της γραμματέας, και σε κάποιο τρίτο τον ρόλο της αυταρχικής αφέντρας. Υπάρχουν δεκάδες ρόλοι όπου μια καλή υπάλληλος μπορεί να υποδυθεί για να ικανοποιήσει την κάθε αντρική φαντασίωση ξεχωριστά. Οι ροζ γραμμές ικανοποιούν τον αντρικό πόθο παίζοντας με της φαντασιώσεις του.

Sex web cam

Τα ροζ τηλέφωνα εκτός από την κλασσική τους μορφή τώρα τελευταία με την είσοδο  ολοένα και περισσότερο του Ίντερνετ έχουν περάσει στην μορφή του sex web cam. Με μια κάμερα έχεις την δυνατότητα να βλέπεις τον συνομιλητή σου ζωντανά και να μην βάζεις την φαντασία σου να τον πλάθει. Από την μια χάνετε η μαγεία ότι μπορεί να μιλάς με μια κοπέλα την οποία εσύ την εξιδανικεύεις, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μια χοντρή θείτσα στα 50 της που κάνει αυτή την δουλειά part-time. Σκέψου πόσο θα τρόμαζες αν την έβλεπες. Ενώ στη κάμερα δεν έχεις αυτό το πρόβλημα. Εκεί την βλέπεις ζωντανά και το κέφι είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Το τηλεφωνικό σεξ είναι ερωτικές φαντασιώσεις, αφού η απόσταση που σας χωρίζει δεν σου επιτρέπει να κάνεις κανονικό έρωτα αλλά σου δίνει την ψευδαίσθηση της στιγμής. Ακριβώς αυτό αναζητούν όσοι καλούν της ροζ γραμμές 090 για να μπούνε σε μια τηλεπαρέα όπου ο αυνανισμός και η προσωπική διέγερση και ευχαρίστηση είναι ο στόχος του καθενός.

Δες και αυτό  Valentine's day wedding

Ζωντανές σεξ τηλεφωνικές γραμμές 909.910.9581 και 909.910.9591

Διασκεδάστε κάνοντας τηλεφωνικό σεξ στα ροζ τηλέφωνα που προτείνουμε σε αυτό το σαιτ. Έχοντας μελετήσει την Ελληνική  αγορά εμείς τα έχουμε επιλέξει ως τα καλύτερα. Ηδονή και εγγυημένο αποτέλεσμα σε 2 λεπτά. Και μην ξεχάσετε μας πείτε της εντυπώσεις σας από την συνομιλία….