Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Αμοιβαίος αυνανισμός πως να το κάνω τέλεια

5 στάσεις για να φτάσεις στον οργασμό

Ο αμοιβαίος αυνανισμός αν γίνει σωστά μπορεί να προσθέσει μεγάλη ποικιλία στην σεξουαλική σας ζωή. Είτε τον χρησιμοποιήσετε ως προκαταρκτικό μέσω, είτε ως το κυρίως κομμάτι σε μια ερωτική πράξη όταν θέλετε να προσφέρετε ηδονή στον σεξουαλικό σας σύντροφο είναι τέλεια επιλογή. Ο αυνανισμός μπορεί να γίνει είτε με την χρήση τον χεριών σας, είτε με την χρήση sex toys αν είστε φετιχιστές και καυλιάριδες. Μια επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα πώλησης ερωτικών ειδών θα σας δώσει πολλές ιδέες για να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Έχουν οι ράπερ πιο εύκολη πρόσβαση στο σεξ με θαυμάστριες

Κάθε ζευγάρι χρειάζεται καινούρια πράγματα στην σχέση του ώστε να μην της επιτρέπει αυτή να τελμάζει και να χάνει το ενδιαφέρον της. Ο αμοιβαίος αυνανισμός, είτε γίνεται στο μπάνιο, είτε στο κρεβάτι είναι μια εξαιρετικά ευχάριστη διασκέδαση την οποία υποχρεωτικά πρέπει να προσθέσετε στην ζωή σας.

kavliara

1. Καβάλα παν στην εκκλησιά

Την έχετε ακούσει την λαϊκή έκφραση φυσικά. Γιατί να μην την χρησιμοποιήσετε και σε ένα ερωτικό παιχνίδι; Η στάση είναι στα τέσσερα με την κοπέλα να προσφέρει μαγευτική θέα τον οπισθίων της και τον άντρα να έχει επιλογή σε ποια τρύπα θα εισάγει το πέος του. Τα χέρια του είναι ελεύθερα να χαϊδέψουν το στήθος της γυναίκας και να της χαρίσουν πολλές ώρες καυτού σεξ.

2. Η γυναίκα από πάνω

Πολλοί άντρες δεν την προτιμούν αυτήν την στάση λόγω του ότι νιώθουν ότι δεν έχουν τον απόλυτο έλεγχο στο κρεβάτι όμως οι γυναίκες την λατρεύουν. Όταν είσαι από πάνω μπορείς να ελέγξεις πόσο βαθιά θα μπει το πέος στον κόλπο αλλά και να αυξήσεις ή μειώσεις τον ρυθμό ανάλογα με το πόσο θέλεις να καθυστερήσεις τον οργασμό.

Δες και αυτό  5 πράγματα που θα ήθελες να ξέρεις για τον αυνανισμό

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη με έναν 40χρονο επιχειρηματία στην Αθήνα 10 πράγματα που θα ήθελες να μάθεις;

3. Κλασσικό 69

Όλοι λατρεύουν την στάση 69, με την κοπέλα να προσφέρει στοματικό σεξ στον άντρα ενώ εκείνος γλύφει με το αιδοίο της. Η προσφορά ηδονής είναι αμφίδρομη και εξαιρετικά έντονη. Φυσικά προϋπάρχει μπάνιο και έλλειψη ιατρικών προβλημάτων ώστε και οι δυο σας να απολαύσετε αμοιβαία τα γεννητικά σας όργανα φτάνοντας γιατί όχι και μαζί στον οργασμό.

tilefoniko-sex-metaxourgeio

4. Αγκαλίτσα

Κλασσική αγκαλίτσα στο κρεβάτι με την κοπέλα να είναι ξαπλωμένη πάνω στο στήθος του αρσενικού. Μπορείτε να μπλέξετε και τα μπούτια σας και να τριφτείτε μεταξύ σας χωρίς να υπάρχει διείσδυση. Εδώ έχουμε εκτός από ερωτική διέγερση και δείγμα αγάπης το οποίο δένει περισσότερο το ζευγάρι. Τα φιλιά επιτρέπονται και είναι προτιμητέα.

Διάβασε επίσης: Πως να καταλάβεις ότι δεν κάνει καλό σεξ;

5. Ξαπλωμένοι δίπλα, δίπλα

Ξαπλώνετε δίπλα, δίπλα στο κρεβάτι, ανάσκελα και με τα χέρια ελεύθερα. Μπορεί να μην φαίνεται καλή στάση για σεξ, όμως είναι ιδανική για αμοιβαίο αυνανισμό. Πέρα του ότι και οι δύο έχετε μοναδική θέα στα γυμνά κορμιά σας, τα χέρια σας βρίσκονται στο σωστό ύψος ώστε να προσφέρουν ερωτικά παιχνίδια στα γεννητικά όργανα του άλλου.

Όποια θέση και να επιλέξετε σημασία έχει να περάσετε όμορφα και να απολαύσετε την στιγμή. Δυο γυμνά κορμιά κάνουν σεξ και χαρίζουν οργασμούς ο ένας στον άλλο. Τι πιο όμορφο;