Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πόσα χρήματα κερδίζουν τα κορίτσια στο OnlyFans

OnlyFans μοντέλο έβγαλε 6 εκατομμύρια δολάρια σε ένα χρόνο

Το OnlyFans είναι ένα συνδρομητικό σαιτ το οποίο προσφέρει στους δημιουργούς περιεχομένου μια ποικιλία επιλογών ώστε να κερδίσουν πολλά χρήματα.

Οι γυναίκες μοντέλα δημιουργούν έσοδα μέσω συνδρομών, πληρωμένες αναρτήσεις ανά προβολή ή εμπιστευτικά μηνύματα.

Η συνδρομητική υπηρεσία OnlyFans γρήγορα έγινε προσοδοφόρα υπηρεσία για τους δημιουργούς που δημοσιεύουν αποκλειστικό περιεχόμενο για ενήλικες. Οι τσόντες ανέκαθεν πουλούσαν πολλοί καλά και εκατομμύρια άντρες σε όλο τον κόσμο είναι πρόθυμοι να πληρώσουν μια μικρή συνδρομή 10-20 δολάρια για να βλέπουν τον γυμνό κώλο κάποιου ξέκωλου.

Διάβασε επίσης: Τι μας είπαν δυο Ελληνίδες με Onlyfans και Patreon αισθησιακού περιεχόμενου

Τηλεφωνικό σεξ Θεσσαλονίκη

Οι δημιουργοί στο OnlyFans κερδίζουν χρήματα με τους εξής τρόπους:

1. Μηνιαίες συνδρομές: Για να ξεκλειδώσουν το περιεχόμενο, οι χρήστες πληρώνουν μια μηνιαία ή ετήσια χρέωση της τάξης 10-20 δολάρια. Η κοπέλα διατηρεί το 80% των εσόδων από τις συνδρομές, ενώ το 20% το κρατά το OnlyFans. Πρέπει και οι πλατφόρμα να κερδίζει από κάπου. Οι κοπέλες έχουν την δυνατότητα να φτιάχνουν διαφορετικά επίπεδα συνδρομών και όταν είναι στην αρχή συνηθίζουν να δίνουν δωρεάν πρόσβαση για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Μετά από ένα μήνα θα τους βάλουν στο τρυπάκι του pay per view.

2. Pay-per-view περιεχόμενο: Εδώ η κατάσταση είναι πληρώνεις και βλέπεις, συνήθως φωτογραφίες ή βίντεο. Μετά φυσικά αυνανίζεσαι και φυσικά επιστρέφεις για να δεις ακόμη περισσότερο, μόλις η κοπέλα ανεβάσει καινούριο βίντεο ή καινούριες γυμνές φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης: Πως να εργαστώ ως cam girl, πλήρης οδηγός

3. Pay-per-view μηνύματα: Το OnlyFans σου δίνει την δυνατότητα μέσω άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων να επικοινωνήσεις με την κοπέλα που γουστάρεις. Πληρώνεις ένα συγκεκριμένο ποσό και της στέλνεις sms, αυτή σου απαντάει και εσύ γουστάρεις κατάσταση. Πολλές μοντέλες λόγω του ότι δέχονται χιλιάδες μηνύματα στα προφίλ τους και μη έχοντας την φυσική δυνατότητα να απαντήσουν σε όλους προσέλαβαν εταιρείες οι οποίες ασχολούνται με internet marketing να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους. Ειδικά τα μηνύματα αφήνουν πολύ καλό κέρδος, όμως πρέπει να συμμετέχεις ενεργά.

Δες και αυτό  7 καυτές γυναίκες στα Ελληνικά reality show

4. Tips (Φιλοδώρημα): Το 80% των ανδρών που βλέπουν τα βίντεο και της φωτογραφίες που ανεβάζουν τα μοντέλα στο OnlyFans είναι πρόθυμοι να αφήσουν φιλοδώρημα ώστε η κοπέλα να ικανοποιήσει κάποιο γούστο ή βίτσιο τους. Οι κοπέλες το ξέρουν αυτό και πάντα εξυπηρετούν με προτεραιότητα εκείνους τους πελάτες οι οποίοι είναι γενναιόδωροι.

Διαβάστε επίσης: Δείξε τον κώλο σου στο Onlyfans και γίνε διάσημη

5. Promo “shoutouts”: Εδώ μιλάμε πλέον για επαγγελματίες διαφημιστές οι οποίοι διαχειριζόμενοι τους λογαριασμούς τον γυναικών χρησιμοποιούν τεχνικές μάρκετινγκ και πωλήσεων ώστε να αυξήσουν τον τζίρο. Οι πελάτες δέχονται προσφορές και email, sms κτλ στα κινητά τους τηλέφωνα ώστε να “ενημερωθούν” για κάτι καινούριο το οποίο μόλις κυκλοφόρησε. Φυσικά όλα είναι επί πληρωμή, αν και πάντα παίζει το λίγο “δωρεάν” για να τσιμπήσουν το δόλωμα.

6. Coaching – Mentoring: Οι γυναίκες που είναι χρόνια στο επάγγελμα είναι πρόθυμες, έναντι πληρωμής, να προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες στης νεοεισερχόμενες σταρλετίτσες οι οποίες τώρα εισέρχονται στο επάγγελμα. Το να ρωτήσεις κάποια παλιά “καραβάνα” το πως παίζεται το παιχνίδι και να πάρεις συμβουλή “από την πηγή” είναι πάντα προτιμητέο αφού κερδίζεις χρόνο και έτοιμο know how το οποίο το χρησιμοποιείς αμέσως ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Στο OnlyFans αν είσαι καλή θα βγάλεις πολλά λεφτά

Με αυτούς τους 6 τρόπους οι δημιουργοί (γυναίκες αλλά και άντρες) στο OnlyFans κερδίζουν πολύ καλά χρήματα. Η πλατφόρμα κερδίζει επίσης ένα σίγουρο 20% οπότε το όλο εγχείρημα είναι εξαιρετικά πετυχημένο ως business plan. Φυσικά στο σαιτ συμμετέχουν και εκατοντάδες Ελληνίδες οι οποίες είδαν ότι αυτό το επάγγελμα έχει “ψωμί” και στην Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι αχόρταγοι σε θέματα σεξ και με τρελή χαρά πληρώνουν 10-20 ευρώ για μηνιαία συνδρομή να βλέπουν τσόντα σε βιντεάκια από ερασιτέχνες κοπέλες.

Δες και αυτό  4 τεχνικές για δυνατό γυναικείο οργασμό

tilefoniko-sex-athens

Ελληνίδες μοντέλα στο OnlyFans

Αυτά τα πορνό βιντεάκια κυκλοφορούν μετά από τηλέφωνο σε τηλέφωνο και η μαλακία πάει σύννεφο. Στο greekofcreators.com έχει πολλές πληροφορίες για Ελληνίδες που είναι αστέρια στο επάγγελμα. Πολλές προσφέρουν και υπηρεσίες τηλεφωνικού σεξ ανταγωνιζόμενες τα γνωστά ροζ τηλέφωνα. Αυτές οι κοπέλες έχουν το εμφανές πλεονέκτημα ότι “κρατάνε” τον πελάτη έχοντας ζωντανή επικοινωνία μαζί του και μπορούν να του προσφέρουν και πρόσθετες υπηρεσίες όπως να ανοίξουν κάμερα για να δει ζωντανά πορνό, ή και να βρεθούν μαζί σε κάποιο ξενοδοχείο για αληθινό σεξ. Φυσικά πάντα αν συμφωνήσουν στην τιμή.

Διάβασε και αυτό: Only Fans: Αυτή είναι η πιο διάσημη Ελληνίδα της πλατφόρμας – Βγάζει 10.000 τον μήνα