Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πόσα χρήματα βγάζουν τα μοντέλα στο OnlyFans

OnlyFans – online πορνό εργασία

Οι συνδρομητικές ιστοσελίδες οι οποίες προσφέρουν ερωτικό περιεχόμενο έχουν τεράστια δημοτικότητα. Μια από της καλύτερες είναι και η onlyfans η οποία προσφέρει την δυνατότητα σε γυναίκες να δείξουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο έναντι πληρωμής. Οι συνδρομές κυμαίνονται γύρω στα 5-15 ευρώ και οι άντρες που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για να δουν τσόντες είναι εκατομμύρια. Όσο αυξάνει ο αριθμός τον συνδρομητών που έχει το κανάλι σας τόσο αυξάνει και τραπεζικός σας λογαριασμός. Οι κοπέλες που έχουν ζήτηση και πολλούς συνδρομητές βγάζουν 10-15 000 ευρώ τον μήνα με ευκολία.

Διάβασε επίσης: Πως να εργαστώ ως cam girl, πλήρης οδηγός

Τι χρήματα κερδίζουν οι Ελληνίδες μοντέλα;

Οι Ελληνίδες εργαζόμενες στην πλατφόρμα κερδίζουν 3000-10000 ευρώ τον μήνα με τους Έλληνες να συγκαταλέγονται στο τοπ 5 των χωρών. Φυσικά οι Αμερικανοί είναι τον νούμερο ένα.

onlyfans-models

Το onlyfans  σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις και διαφημίσεις το περιεχόμενο που θέλεις να πουλήσεις στην τιμή που εσύ ορίζεις.

– αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας του. Έτσι χτίζεις μόνος σου το δικό σου brand και κερδίζεις εκατομμύρια δολάρια.

Τα μεγάλα ονόματα στο onlyfans κερδίζουν 5-10 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο

Οι άντρες πρόθυμα πληρώνουν συνδρομή για να βλέπουν γυμνές φωτογραφίες γυναικών, είτε αυτές είναι διάσημες, είτε δεν της ξέρει κανείς. Ειδικά οι ερασιτέχνες γρήγορα και εύκολα “φτιάχνουν” όνομα στην πλατφόρμα και αυξάνουν τους συνδρομητές τους. Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να δώσεις δωρεάν γυμνό υλικό στους θαυμαστές σου και μόλις έρθουν για περισσότερα να τους πας στο ιδιωτικό τσατ όπου εσύ καθορίζεις της τιμές και τα όρια.

Δες και αυτό  Άντρας 39 ετών ψάχνει γυναίκα για γάμο

Διάβασε επίσης: Δείξε τον κώλο σου στο Onlyfans και γίνε διάσημη

Και όσο οι θαυμαστές αυξάνονται με το… ποικίλο περιεχόμενο, “φασούλι το φασούλι γεμίζουν το σακούλι” . Μηνιαίες συνδρομές για φωτογραφίες και βίντεο, έξτρα για συνομιλίες τετ α τετ και ειδικές παραγγελιές όπου δεν υπάρχει ταβάνι στο κέρδος. Η πλατφόρμα κρατά το 20% για τον εαυτό της όμως τα μοντέλα έχουν το υπόλοιπο 80% προ φόρων.

5-10-15 δολάρια τον μήνα συνδρομές

Λόγω του ότι η συνδρομές είναι φθηνές πολλοί θέλουν να δοκιμάσουν και να αγγίξουν ένα μοντέλο νιώθοντας ότι κάνουν κάτι το διαφορετικό. Έτσι σιγά σιγά, χωρίς καν να το καταλάβουν μπαίνουν βαθύτερα, πηγαίνουν στα prive chat όπου νομίζοντας ότι έχουν τον έλεγχο ζητάνε από τα κορίτσια να κάνουν κάτι το οποίο χρυσοπληρώνουν. Με τόσο πολύ δωρεάν πορνό στο Ίντερνετ δεν μπορώ να καταλάβω τι περισσότερο θα δεις αν πληρώνεις συνδρομή σε κάποια πορνοηθοποιό;

sex-tilefona

Το ερασιτεχνικό ερωτικό περιεχόμενο πουλάει τρελά

Το μυστικό της επιτυχίας όλων τον ερωτικών σαιτ είναι η προσωπική επαφή. Η δυνατότητα να μιλάς με την κοπέλα ζητώντας της να σου ικανοποιήσει κάθε σεξουαλική σου φαντασίωση και η επιθυμία σου να της πληρώσεις. Στης τσόντες μόνο βλέπεις και αυνανίζεσαι, εδώ επικοινωνείς.

Το OnlyFans τα τελευταία χρόνια δημιούργησε μια ολόκληρη βιομηχανία ερασιτεχνικού ερωτικού περιεχομένου όπου χιλιάδες ερασιτέχνες γυναίκες αλλά και άντρες, βγάζουν πολύ καλά χρήματα με φωτογραφίες και βίντεο που φτιάχνουν στο σπίτι τους. Κάθε είδος φετίχ και γούστα προσφέρετε στο OnlyFans με τους χρήστες να πληρώσουν αδρά για να της ικανοποιήσουν.

Μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας σεξ παραδέχονται πώς το μέλλον και τα καλά λεφτά βρίσκονται στο συνδρομητικό αποκλειστικό περιεχόμενο.Όποιος το αντιλαμβάνεται αυτό γρήγορα και δουλεύει ώστε να έχει πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού θα κερδίζει και τα περισσότερα χρήματα.

Δες και αυτό  Υπάρχει πορνεία στα ροζ τηλέφωνα?

Μυαλό χρειάζεται και θέληση για επιτυχία

Βυζιά και μουνί έχουν όλες οι γυναίκες, όμως λίγες είναι αυτές που ξέρουν πως να τα χρησιμοποιήσουν ώστε να γίνουν εκατομμυριούχες.