Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Σε τι ωφελεί ο αντρικός αυνανισμός;

αυνανισμόςΟ αντρικός αυνανισμός αποτελεί ένα κρυφό μυστικό που οι άντρες δεν θέλουν να το αποκαλύψουν ή να σηκώσουν το πέπλο μυστηρίου που το καλύπτει. Όλοι ξέρουν πως γίνεται όμως ελάχιστοι παραδέχονται ότι αυνανίζονται φοβούμενοι της συνέπειες που μπορεί να έχει η παραδοχή μιας τέτοιας πράξης δημόσια. Πως όμως μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι ο αντρικός αυνανισμός αν γνωρίζουμε ελάχιστα για αυτόν; Έχει κάποια οφέλη, ή επιπτώσεις στην υγεία μας;

Ζούμε στον 21ο αιώνα, και κανείς σας νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι ο αυνανισμός οδηγεί σε τύφλωση, ή ο Θεός θα ρίξει φωτιά να κάψει τους Αυνάνες. Ο αυνανισμός είναι μια απόλυτα φυσιολογική αντίδραση που αποσκοπεί να ρυθμίσει της σεξουαλικές ορμόνες του σώματος. Σε αυτές της ερωτήσεις είναι αφιερωμένο το παρακάτω άρθρο.

Προστατεύει από τον καρκίνος του προστάτη.

Ο καρκίνος του προστάτη είναι μια ύπουλη αρρώστια που χτυπά τους άντρες μετά τα πενήντα τους συνήθως. Εκτός της καλής φυσικής κατάστασης που πρέπει να βρίσκεται το σώμα μας χρειαζόμαστε και καλή σεξουαλική ζωή. Αυτό σημαίνει σεξουαλικές επαφές τουλάχιστον  3 φορές την εβδομάδα, όπως το γυμναστήριο.  Αφού φροντίζουμε το σώμα μας γυμναζόμενοι πρέπει να φροντίζουμε και για την καλή λειτουργία των σεξουαλικών οργάνων μας. Εδώ μπορώ να τονίσω ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε σεξ 3 φορές την εβδομάδα με την ίδια ερωτική σύντροφό αλλά καλό είναι να δοκιμάζουμε διαφορετικές που εκτός από την ευχαρίστηση αναζωογονούμε και τον ανδρισμό μας. Το πέος ως κάθε όργανο πρέπει να δουλεύει για να συντηρείται σε καλή λειτουργία. Τώρα αν δεν μπορούμε να βρούμε γυναίκα κατάλληλη για σεξ, ο αυνανισμός θα την αντικαταστήσει λειτουργώντας περίπου το ίδιο. Όχι ακριβώς όμως η χρήση της “χήρας με τα 5 ορφανά” βοηθά στην απομάκρυνση του στρες.

Δες και αυτό  Τα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης αναβαθμίζονται

Ο αυνανισμός μειώνει το άγχος

Ζούμε σε μια εποχή που τρέχει γρήγορα, και καθημερινά μας γεμίζει με άγχος και προβλήματα. Τι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπίσεις το άγχος και το στρες από το να μείνεις μόνος με τον καλύτερο σου φίλο. Φυσικά και η ερωτική συνεύρεση με κάποια γυναίκα είναι πολύ καλύτερη όμως και μόνος του ο πολεμιστής είναι πολεμιστής, οπότε ο αυνανισμός έρχεται να καλύψει το γυναικείο κενό. Προσοχή μόνο στην πολύ χρήση, αφού στην παλάμη δεν θα φυτρώσουν τρίχες όμως μπορεί να πληγιάσεις το όργανο από το πολύ τρίψιμο χωρίς χρήση λιπαντικών ουσιών. Ναι ο αυνανισμός αναγκάζει το μυαλό να εργαστεί, να φαντασιωθεί και να αναπαράγει ερωτικούς συνειρμούς που θα οδηγήσουν τον οργανισμό σου να χτυπήσει κόκκινο! Οι ενδορφίνες εκλύονται από τον εγκέφαλο, και δημιουργούν μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Βελτιώνει τις σεξουαλικές επιδόσεις στο κρεβάτι

Πολύ άντρες παραπονούνται από πρόωρη εκσπερμάτιση. Όλες οι γυναίκες θέλουν ο άντρας με τον οποίο κάνουν έρωτα να της ικανοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Και κατά αυτόν τον τρόπο συμβάλουν άθελα τους στην δημιουργία του προβλήματος αντί να το λύνουν. Ξέρουμε ότι μια μέση στύση διαρκεί περίπου 10-15 λεπτά, σε κάποιους και λιγότερο ενώ στα γουρούνια φτάνει τα 50-60 λεπτά. Όμως οι άντρες δεν είναι γουρούνια, σωστά; Η τεράστια επιθυμία του άντρα να κάνει σεξ με την γυναίκα που θέλει συνήθως είναι υπεύθυνη για την πρόωρη εκσπερμάτιση. Έτσι δεν μπορεί να κρατηθεί και τελειώνει πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μένει ανικανοποίητη σεξουαλικά. Και να αναζητά άλλον επιβήτορα που έχει μεγαλύτερες αντοχές. ΄-) Κάποιοι γιατροί συνιστούν ως λύση του προβλήματος να γίνετε αυνανισμός 2-3 ώρες πριν την σεξουαλική πράξη που θα κατευνάσει την τεράστια επιθυμία και θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη διάρκεια. Έτσι εκτός από την αντοχή ο άντρας θα νιώθει χαλαρός και έτοιμος ξανά να ικανοποιήσει την γυναίκα χωρίς να φοβάται ότι θα τελειώσει πρόωρα και εκείνη θα μείνει ανικανοποίητη.

Δες και αυτό  Γιατί να κάνεις στοματικό σεξ σε μια γυναίκα;

Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα

Όταν γίνετε εκσπερμάτιση απελευθερώνονται ποσότητες της ορμόνης “κορτιζόλη”, που είναι υπεύθυνη για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Μαζί με την ενδορφίνες που εκλύονται και που προκαλούν ευφορία και ευεξία στον οργανισμό συντελούν στην καλύτερη θωράκιση του απέναντι στης αρρώστιες.  Όλοι ξέρουμε ότι το γέλιο δίνει ζωή και βοηθά το σώμα μας να γίνετε πιο δυνατό. Έτσι και η καλή σεξουαλική υγεία και πράξη έχουν σαν συνέπεια εκτός από τα χρόνια που προσθέτουν να τα κάνουν και καλύτερα. Κάντε σεξ και φροντίστε να αγχώνεστε λιγότερο. Γυμνάστε το σώμα σας όμως εκτός από τους μύες μην ξεχνάτε και τα όργανα που σας δίνουν ικανοποίηση.

Αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα

Άντρας σημαίνει τεστοστερόνη. Οι μπόντι μπίλτερς χρησιμοποιούν την τεστοστερόνη για να αυξάνουν την μυϊκή τους μάζα. Είτε μέσω ειδικής τροφής, είτε μέσω ειδικών φαρμάκων που περιέχουν ποσότητες τεστοστερόνης. Η συγκεκριμένη ορμόνη όμως είναι υπεύθυνη και για την σωστή αντρική λειτουργία του σώματος και ο αυνανισμός την εκλύει. Αν λοιπόν δεν έχετε κάποια γυναίκα πρόχειρη δίπλα σας και έχετε βαρεθεί να κάνετε σεξ με πλαστική κούκλα, αυνανιστείτε και νιώθετε την τεστοστερόνη στου μάξιμουμ.

Ο αυνανισμός είναι ασφαλές σεξ

Με την εμφάνιση του AIDS ο κόσμος άλλαξε ριζικά και δεν είναι πια ο ίδιος. Τα πολλά και διαφορετικά σεξουαλικά μεταδιδόμενα αφροδίσια νοσήματα επίσης χτυπούν το καμπανάκι της προσοχής όμως όταν το πάθος σε έχει τυφλώσει και λειτουργείς με το κάτω κεφάλι θέλοντας να κάνεις ένα γρήγορο σεξ χωρίς προφυλάξεις μπορεί αυτό να γίνει η αιτία να χάσεις την ζωή σου. Κανένα σεξ, και καμιά γυναίκα, όσο όμορφη και σέξι να είναι, δεν αξίζει περισσότερο από την ζωή σου, μην το ξεχνάς ποτέ αυτό αφού για μια στιγμή πάθους μπορείς να βρεθείς σε πολύ άσχημες καταστάσεις, από της οποίες θα υποφέρεις εσύ αλλά και το περιβάλλον σου. Χίλιες φορές καλύτερα να αυνανιστείς και να ξεχαρμανιάσεις το πάθος σου από το να χάσεις την ζωή σου κάνοντας σεξ με κάποια μολυσμένη γυναίκα.

Δες και αυτό  Καθημερινές ευκαρίες για γνωριμίες!

Στην διάθεση του σύγχρονου άντρα υπάρχουν πολλά πρόσθετα και παιχνίδια που μπορούν να βοηθήσουν σε διαφορετικό αυνανισμό. Κούκλες, ομοιώματα γυναικείων αιδοίων, πρωκτών κτλ που αποσκοπούν να φέρουν ποικιλία στην ερωτική πράξη. Καλύτερο όλων φυσικά παραμένει η παλάμη, που ξέρει πόσο ακριβώς να πιέσει, που και πως να αλλάζει τον ρυθμό για να μεγιστοποιεί την ερωτική απόλαυση.