Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Σεξουαλικές φαντασιώσεις γυναικών και αντρών

Τι φαντασιώνονται σεξουαλικά οι γυναίκες και οι άντρες;

8 ερωτικές φαντασιώσεις που καίνε!

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε σεξουαλικές φαντασιώσεις και αυτές αποτελούν ένα μεγάλο μέρος μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής. Αν αφήσουμε κατά μέρος της ανασφάλειες και τα ερωτικά ταμπού μας και απελευθερώσουμε την ερωτική μας φαντασία θα βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο να οικοδομήσουμε μια καλύτερη ερωτική σχέση και η ποιότητα του συζυγικού σεξ θα αυξηθεί στην κρεβατοκάμαρα. Αν η σεξουαλική σας ζωή βρίσκετε σε τέλμα ίσως είναι η κατάλληλη ώρα να γνωριστείτε με της σεξουαλικές φαντασιώσεις της γυναίκας σας και να της απολαύσετε μαζί, πριν της μοιραστεί με κάποιον άλλον άντρα.

1. Ατομική στριπτιζέζ
Το στριπτίζ (αργό γδύσιμο των ρούχων που αποκαλύπτει σιγά σιγά τα κάλλη μιας γυναίκας) πάντα αποτελούσε την νούμερο 1 σεξουαλική φαντασίωση των ανδρών. Δεν υπάρχει άντρας που να μην το έχει σκεφτεί και οι περισσότεροι το έχουν δοκιμάσει. Μια κοπέλα που έχει καλό σώμα φοράει σέξυ εσώρουχα και χορεύει λικνίζοντας το κορμί της και ανάβοντας τον ανδρικό πόθο. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε στριπτιζέζ η ντρέπεστε να πάτε σε τέτοια μαγαζιά μπορείτε να αναζητήσετε ταινίες στο Ίντερνετ και να της δείτε μόνοι σας, αν και όλη η μαγεία του στριπτίζ βρίσκεται ακριβώς στην μεταξύ σας επικοινωνία και στα παιχνίδια με τα μάτια μεταξύ του πελάτη και της στριπτιζέζ.

2. Το μάτι του γείτονα
Η φαντασίωση του να μας παρακολουθούν “Άγνωστα μάτια” την ώρα που έρχεστε σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό σας , είναι μια αίσθηση άκρως ερεθιστική. Αυτή η φαντασίωση προκαλεί τεράστια ηδονή και έντονο σεξουαλικό πάθος σε ορισμένους. Αν δεν με πιστεύετε μπορείτε να το δοκιμάσετε. Πηγαίνετε σε ένα μέρος όπου ξέρετε ότι κάποιος μπορεί να σας παρακολουθήσει την ώρα που εσείς θα απολαύσετε την ερωτική συντροφιά κάποιου άντρα, πάντα με προσοχή αφού τέτοιες καταστάσεις εύκολα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Αν σας αρέσει να σας παίρνουν μάτι όταν κάνετε σεξ μπορείτε να δοκιμάσετε να βάλετε μια κάμερα στο κρεβάτι σας, όμως φροντίστε να κρύψετε κάπου την κόπια γιατί αν εμφανιστεί στο Ίντερνετ η ξεφτίλα είναι τεράστια. Το μπανιστήρι πάντα ήταν εξαιρετικά διεγερτικό και όσοι είχαν την ευκαιρία να δούνε ζωντανά κρυφά ένα ζευγάρι να κάνει σεξ το απόλαυσαν στο ακέραιο.

Δες και αυτό  Ερωτικές φαντασιώσεις - η στριπτιζέζ

3. Τηλεφωνικό σεξ
Το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να αποτελέσει φανταστική μορφή σεξουαλικής απόλαυσης αν γίνει όπως πρέπει. Η τηλεφωνική κλίση σε μια άγνωστη γυναίκα που είναι πρόθυμη να κάνει σεξ από το τηλέφωνο και να ικανοποιήσει βίτσια του πελάτη αποτελεί από μόνο του εξαιρετικό αφροδισιακό και διεγερτικό για τους περισσότερους άντρες. Το τηλεφωνικό σεξ είναι πρώτα από όλα ένα παιχνίδι ικανοποίησης των σεξουαλικών φαντασιώσεων αντρών και γυναικών και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ακολουθεί αυνανισμός. Αν καταφέρετε να πετύχετε δε και αληθινό αυνανισμό μεταξύ και τον δυο στην τηλεφωνική γραμμή τότε έχετε πετύχει την τέλεια συνταγή για σεξ στο κινητό.

Συνέντευξη με την phone sex operator Σούλα

4. Τα ιδιαίτερα μαθήματα
Πολλοί άντρες θέλουν να νιώσουν έστω και για λίγο παιδιά, να ξαναγυρίσουν σε εκείνη την ξένοιαστη παιδική ηλικία όπου οι γονείς τους φρόντιζαν για τα πάντα και το μόνο που ενδιέφερε τα παιδιά ήταν τα παιχνίδια. Στην προκειμένη περίπτωση ως ώριμοι άντρες τα παιχνίδια μετατρέπονται σε ερωτικά και περιλαμβάνουν σχέσεις δασκάλας μαθητού ή παιχνίδια ρόλων όπου η όμορφη δασκάλα αποπλανεί τον μαθητή της και κάνει σεξ μαζί του.

5. Στη πιάτσα
Όσο και να φαίνεται περίεργο πολλές γυναίκες θα ήθελαν να μάθουν πως είναι να είσαι εκδιδόμενη γυναίκα που κάνει σεξ για χρήματα με ξένους άντρες. Και αυτό έχει την δική του γοητεία αν γίνει για μια δυο φορές φυσικά. Ας φανταστούμε ένα σενάριο όπου η κοπέλα ντύνετε προκλητικά και αράζει σε κάποιο μέρος από όπου ο φίλος της την “ψαρεύει”. Μπορεί στο όλο παιχνίδι να συμμετέχουν και άλλοι άντρες που να της ζητήσουν πληροφορίες για την τιμή και της υπηρεσίες που προσφέρει έτσι ώστε να είναι πιο αληθοφανές το όλο σκηνικό. Οι άντρες επίσης διεγείρονται όταν πληρώνουν για σεξ και νιώθουν ότι για τα συγκεκριμένα λεπτά η κοπέλα με την οποία βρίσκονται είναι η γκόμενα τους.

Δες και αυτό  Σεξ με ολογράμματα

6. Έτοιμη για όλα
Μια ακόμη φαντασίωση που συχνά φαντασιώνονται οι γυναίκες είναι η ευκαιρία να κάνουν σεξ στα ποιο απίθανα σημεία της πόλης ή της εξοχής. Σεξ σε ασανσέρ, στο σινεμά, στο αυτοκίνητο, στο μπάνιο, σε κάποια εγκαταλελειμμένη οικοδομή. Στην εξοχή μετά από ένα καταπληκτικό πικ νικ ανοίγει η όρεξη και για ερωτική πράξη στον καθαρό αέρα. Φυσικά χρειάζεται προσοχή και λήψη προφυλάξεων να μην σας πάρει κάποιος μάτι ή και ακόμη χειρότερα να θέλει να συμμετέχει και αυτός στην σεξουαλική σας πράξη και το κοινό μυστικό σας.

7. Παιχνίδια εξουσίας
Το μεγαλύτερο αφροδισιακό όλων τον γυναικών είναι η εξουσία. Λεφτά μπορεί να έχουν πολλοί όμως εξουσία πραγματική, πολιτική η οικονομική έχουν μετρημένοι στα δάχτυλα άντρες και αυτή ακριβώς η εξουσία τους ελκύει κάθε γυναίκα να τους παραδοθεί σεξουαλικά. Οι γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις συχνά περιλαμβάνουν σεξ με πολιτικούς και τουλάχιστον στην μισές φορές αυτή η φαντασίωση γίνετε πραγματικότητα, με ολέθριες συνέπειες για τον πολιτικό της περισσότερες φορές.

8. Σεξ με τον γιατρό
Μια από την μόνιμες σεξουαλικές φαντασιώσεις τον γυναικών είναι αυτή του γοητευτικού γιατρού. Εδώ έχουμε πάλι παιχνίδια ρόλων όπου ο γιατρός αποπλανά την γυναίκα στο ιατρείο του και κάνει σεξ μαζί της αντί να την εξετάσει. Πολλές γυναίκες φοράνε τα ποιο πρόστυχα ρούχα τους που θα κόλαζαν και άγιο όταν επισκέπτονται ιατρεία και στην πραγματικότητα αυτές αποπλανούν τους γιατρούς που απλά ενδίδουν στην αμαρτία.

Όποια και φαντασίωση, φετίχ ή βίτσιο να έχετε φροντίστε σε πρώτη φάση για την προσωπική σας ασφάλεια και αφεθήτε στην μαγεία της στιγμής, όσο διαρκεί. Σκοπός είναι να περάσετε καλά και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που αργότερα θα της μοιράζεστε με τον ερωτικό σας σύντροφο και θα αναπολείτε.