Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Το σεξ είναι παντού γύρω μας!

gynaikeies-sexoualikes-fantasioseis
γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Είμαστε περικυκλωμένοι από το σεξ. Το σεξ βρίσκεται παντού γύρω μας, μπορούμε να το αγγίξουμε, να το μυρίσουμε, να το νιώσουμε, να το δούμε στης διαφημίσεις παντού γύρω μας. Το σεξ πουλάει, πάντα πουλούσε, άλλωστε οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν να υπάρχουν χωρίς σεξ. Έχετε όμως ποτέ σας αναρωτηθεί γιατί οι περισσότεροι διαφημίσεις που χρησιμοποιούν το σεξ απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά στους άνδρες και στα αντρικά προϊόντα; Για τις γυναίκες αφήνουν της χαζές διαφημίσεις για απορρυπαντικά και είδη σχετικά με την κουζίνα λες και θεωρούν ότι η θέση της γυναίκας βρίσκεται αποκλειστικά στην κουζίνα και δεν είναι ικανή να παίξει σεξουαλικά παιχνίδια ισάξια των αντρικών; Χα, τεράστιο λάθος κάνετε κύριοι διαφημιστές. Οι γυναίκες έχουν πολύ πιο ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις από ότι οι άντρες και λατρεύουν να κάνουν σεξ με άντρες εξίσου.

Τι ξέρουμε στην πραγματικότητα για της γυναικείες ερωτικές φαντασιώσεις;

Συνέντευξη με την Σούλα – phone sex operator

Τι γνωρίζουν άραγε οι άντρες για της γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις; Ή μάλλον, τι νομίζουμε πως γνωρίζουν. Πιστεύουν ότι το 90% των γυναικών φαντασιώνετε τον αγαπημένο τους, και εδώ κάνουν το πρώτο λάθος. Οι παντρεμένες γυναίκες φαντασιώνονται ερωτικά ΜΟΝΟ ξένους άντρες και ποτέ τον δικό τους. Οι άντρες θεωρούν ότι οι στης γυναίκες αρέσει το αυταρχικό παιχνίδι στο κρεβάτι και μερικές μορφές σαδομαζοχισμού. Επίσης τα παιχνίδια υποταγής που περιλαμβάνουν υποχρεωτικά χειροπέδες, λες και κάποιοι έχουν εμπεδόσει στο υποσυνείδητο τους πολλές αμερικανικές αστυνομικές ταινίες. Κύριοι το Χόλυγουντ δημιουργεί φετίχ και μύθους για να πουλήσει της ταινίες του, μην τα παίρνετε όλα της μετρητοίς. 😉

Δες και αυτό  Πως να κάνεις φανταστικό πρωκτικό σεξ;

Οι γυναικείες ερωτικές φαντασιώσεις είναι ισάξιες των αντρικών

Θα το πω ακόμη μια φορά για όσους δυσκολεύονται να το καταλάβουν οι γυναίκες έχουν εφάμιλλες φετιχιστικές φαντασιώσεις με τους άντρες, πρόστυχες όσο οι αντρικές και ναι της συζητάνε με της φίλες τους όπως ακριβώς κάνουν και οι άντρες. Οι άντρες δεν κατέχουν το αποκλειστικό προνόμιο να έχουν μόνο αυτοί διεστραμμένες φαντασιώσεις. Θα τολμήσω να πω και φαντασιώσεις που αν γινόντουσαν πραγματικότητα θα επισύρεαν δικαστικές ποινές. Ευτυχώς όμως το 90% αυτών παραμένει μόνο στα γυναικεία μυαλά και δεν πραγματοποιείτε ποτέ. Ναι οι άντρες μπορεί να έχουν δυο κεφάλια όμως το ένα δεν σκέφτεται ποτέ αλλά λειτουργεί με βάση το ένστικτο, οι γυναίκες όμως έχουν δυο στόματα οπότε λένε πολλά όμως δεν τα πραγματοποιούν όλα.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σας αν θέλετε στα αλήθεια να μάθετε για της γυναικείες ερωτικές φαντασιώσεις;

Αν είστε άντρες έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας η ιδέα να αντιληφθείτε όλα εκείνα τα πράγματα που φαντασιώνονται οι γυναίκες; Να της καταλάβετε πως λειτουργούν ερωτικά στο κρεβάτι και τι ακριβώς θέλουν; Βαθιά αμφιβάλλω αφού κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δυσκολεύεται και η ίδια να καταλάβει τι ζητάει το σώμα της και τι η ψυχή της σε συγκεκριμένη στιγμή. Πόσο δε μάλιστα να μοιραστεί μαζί σας για ερωτικά θέματα κινδυνεύοντας να την χαρακτηρίσετε “πόρνη” στην καλύτερη περίπτωση, και στην χειρότερη σεξουαλικά διεστραμμένη.

Υπάρχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις με την συμμετοχή συγγενικών προσώπων και όργια οι οποίες όμως ποτέ δεν πραγματοποιούνται αλλά παραμένουν απλά και μόνο στην αντρική η γυναικεία φαντασία. Και όσο πιο απελευθερωμένη σεξουαλικά και χειραφετημένη είναι μια γυναίκα, τόσο πιο βαθιά εσοχές έχουν και οι φαντασιώσεις της. Έτσι καλό είναι να διαβάσετε και να ενημερωθείτε περισσότερο για τα παιχνίδια ρόλων, και για το τι θεωρείτε επιτρεπτό και τι όχι σε κάποια ερωτικά παιχνίδια έτσι ώστε να θελήσετε να τα δοκιμάσετε με την ερωτική σας σύντροφο. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι να βάλετε την ζήλια στην σχέση σας. Δεν μπορείτε να εξερευνήσετε την ανθρώπινη σεξουαλικότητα αν ζηλεύετε την ερωτική σας σύντροφο.  Η ζήλια θα καταστρέψει την σχέση σας

Δες και αυτό  3 ψεύτικα δόγματα στο σεξ

Ίσως κάποτε έρθει εκείνη η στιγμή που θα τολμήσουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους και εσείς θα μπορέσετε να διαβάσετε της 10 πιο καυτές αληθινές σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών, όμως αυτή η μέρα αργεί ακόμη. Μπορεί να περιλαμβάνει σεξ εξωγήινους, με ζώα, αιμομιξίες κτλ, πράγματα για τα οποία κανείς δεν τολμά να μιλήσει. Η γυναικεία ψυχή κρύβει έναν τεράστιο ωκεανό μυστικών που ποτέ δεν καταφέρνουν να φτάσουν στην επιφάνεια. Δες εδώ τι μπορεί να κάνει μια παντρεμένη γυναίκα όταν θέλει να διασκεδάσει.

Τι οδηγεί μια γυναίκα στην απιστία;

Και εδώ θέλω ιδιαίτερα να τονίσω ότι καλό είναι οι άντρες να μάθουν να αναγνωρίζουν την διαφορά μεταξύ γυναικείων φαντασιώσεων και ονείρων γιατί το να κάνεις έρωτα υπό το φως του φεγγαριού είναι όνειρο και αυτό που διεγείρει μια γυναίκα και την οδηγεί στο να κάνει τρέλες και να τζογάρει σε μια ζαριά οικογένεια και παιδιά καλύτερα κανείς άντρας να μην το μάθει ποτέ….