ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Site για γνωριμίες!

Site για γνωριμίες

Εδώ τα καλά κορίτσια! Ότι πάρεις 100 μπάρμπα!

Παζάρι, λαϊκή αγορά με το δούνε-λαβείν να συνδιαλέγεται και το εμπόρευμα να αλλάζει χέρια. Το παίρνεις, το δοκιμάζεις και μετά το δίνεις στον επόμενο προς χρήση. Σοσιαλισμός, κομμούνα, κοινές ιδιοκτησίες και οι παπάδες στα κάγκελα! Eχεις κανένα τηλέφωνο από καμιά ξέμπαρκη γκόμενα να πηδήξουμε ρε φίλε και εμείς?

Πάντα μου άρεσε πως όταν γίνει λόγος για site γνωριμιών όλοι λέγανε το ίδιο παραμύθι

– Για πλάκα έκανα εγγραφή

– Μπήκα για να δω τι παίζει

– Σαφώς και δεν είμαι σαν τους άλλους κομπλεξικούς και κοινωνικά ανάπηρους που την βρίσκουν σε παρόμοια site γνωριμιών

– Τυχαία μπήκα σε αυτήν την ιστοσελίδα γνωριμιών. Από τα εκατομμύρια σελίδες στο Ίντερνετ, χωρίς να θέλω μπήκα εδώ και έκανα μισή ώρα μέχρι να συμπληρώσω το προφίλ μου

– Ποτέ μου δεν βγήκα ραντεβού στα τυφλά με κάποιον από γνωριμία σε ιστοσελίδα για γνωριμίες. (Εκείνες οι 9 περιπτώσεις δεν μετράνε, απλά γιατί δεν της έχω πει σε κανένα). Εντάξει, θα το παραδεχτώ ότι βγήκα μόνο 2 φορές, αλλά και και στης δυο οι γκόμενες ήταν μάπα.

– Και ένα σωρό άλλες δικαιολογίες και παραμύθια της Χαλιμάς

Όλοι μας έχουμε μπει σε παρόμοιες ιστοσελίδες για γνωριμίες και έχουμε κάνει προφίλ εκεί. Χάσαμε πολλές ώρες γράφοντας και λέγοντας πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα το κάναμε. Η προσωπική επαφή κρατά τα λουριά στο προκείμενο, κάτι που στο απρόσωπο chat χάνετε.

Ένας φίλος έλεγε ότι “καλά που υπάρχει το Ίντερνετ και εμείς οι φωτισμένοι, οι ξέροντες και κατέχοντες ξεσκιστήκαμε να πηδάμε γκόμενες από τα chat και τα site γνωριμιών”.