Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τηλεφωνικό σεξ στα ροζ τηλέφωνα

Πως είναι να δουλεύεις στα ροζ τηλέφωνα;

Η εξομολόγηση μιας Ελληνίδας που εργάζεται ως phone sex operator.

Η Σούλα εργάζεται ως τηλεφωνήτρια σε ροζ τηλέφωνα και για να μιλήσεις μαζί της κοστίζει 1,74 ευρώ το λεπτό από σταθερό τηλέφωνο.

Είναι 38 ετών και οι πελάτες της δεν ξέρουν ότι έχει πανεπιστημιακή μόρφωση, δεν έχει και σημασία αφού καλούνε στα σεξ τηλέφωνα για να κάνουν τηλεφωνικό σεξ και όχι να συζητούν για οικονομικές θεωρίες. Να τη μας λέει για την προσωπική ιστορία της και το είδος των ανδρών που χρησιμοποιούν ερωτικές τηλεφωνικές υπηρεσίες.

Ερωτικά τηλέφωνα στη Ελλάδα έχει από την δεκαετία του 90 και θα συνεχίσει να έχει αφού προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση στους Έλληνες. Δουλεύοντας τα τελευταία 3 χρόνια σε τέτοιες ροζ γραμμές θεωρώ ότι οι άντρες που καλούνε έχουν κάποια προβλήματα επικοινωνίας με το περιβά

tilefoniko sex se roz tilefona
Τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα

λλον τους και έχουν επιλέξει αυτόν τον τρόπο για να γίνουν ακουστεί και να πούνε πράγματα που είναι ενδιαφέροντα για αυτούς.

Ερωτικά παιχνίδια ρόλων

Στα ροζ τηλέφωνα οι κοπέλες που εργάζονται υποδύονται ρόλους. Στα πρώτα δευτερόλεπτα της κλίσης εγώ πρέπει να ψυχολογήσω τον συνομιλητή μου και να ξέρω τι να περιμένω καθώς και να μπορώ να κατευθύνω την συζήτηση σε θέματα που του αρέσουν ώστε να μην κλείσει το ακουστικό. Στης ροζ γραμμές καλούνε κάθε καρυδιάς καρύδι και ο καθένας είναι ξεχωριστή περίπτωση στην οποία εγώ πρέπει να αντεπεξέλθω. Περισσότερη ώρα μιλάμε με άνδρες οι οποίοι αναζητούν την προσωπική επαφή μαζί μου, πιστεύοντας ότι μπορούμε να βγούμε ραντεβού ή και να κάνουμε αληθινό σεξ. Πράγματα που φυσικά απαγορεύονται από την διεύθυνση της εταιρείας στην οποία εργάζομαι. Ίσως θεωρούν ότι καλώντας με στο τηλέφωνο θα με πείσουν να κάνω τα πάντα για αυτούς, κάτι που φυσικά είναι αδύνατο να γίνει. Συχνά καλούνε και μεθυσμένοι οι οποίοι αφού κατεβάσουν μερικά ποτά στο μπαρ ή στα μπουζούκια και ερεθιστούν από της καλλίγραμμες γυναικείες παρουσίες που βλέπουν στην πίστα θεωρούν ότι μπορούν και αυτοί να αγγίξουν αντίστοιχη γυναίκα. Αυταπάτες.

Δες και αυτό  Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε ξανά τη χαμένη τέχνη του τηλεφωνικού σεξ

Οι περισσότεροι άνδρες που αναζητούν τηλεφωνικό σεξ στα ροζ τηλέφωνα προέρχονται από τα κατώτερα στρώματα του πληθυσμού. Έχουν φτωχό λεξιλόγιο, περιορισμένη αντίληψη, πολλά προβλήματα και κόμπλεξ. Εσύ είσαι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που τους ακούει και τους δίνει την ευκαιρία να νιώσουν σημαντικοί. Θυμάμαι έναν τύπο που ήταν συνεχώς νευρικός και οξύθυμος. Σε συνδυασμό με το αλκοόλ γινόταν ακόμη χειρότερος και οι άλλες κοπέλες στο τηλεφωνικό κέντρο του κλείνανε το τηλέφωνο και δεν ήθελαν να μιλήσουν μαζί του. Έβριζε, φώναζε και απειλούσε συνέχεια όμως εγώ δεν είχα πρόβλημα και τον άκουγα. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει την ευκαιρία να βγάλει τα απωθημένα τους και δεν είχα πρόβλημα να τον ακούω εφόσον πληρωνόμουν για αυτό. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει σεξουαλικά φετίχ και φαντασιώσεις και η ανωνυμία που του δίνουν οι ροζ γραμμές τον ωθεί να τα εξωτερικεύει ευκολότερα.

Ο υπόκοσμος και η μαφία

Αλλά δεν θέλω να μιλήσω σε εγκληματίες – αυτές οι συζητήσεις είναι πιο δυσάρεστες μου και δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου για πολύ καιρό, έτσι και τώρα αρνούνται. Πριν από λίγο καιρό οι δύο μοιράζονται τα εγκλήματά τους σε μένα και περιμένουμε την κατανόηση. Το ένα ήταν ένα νταβατζή στην Ιταλία, οι οποίοι χρησιμοποιούνται πόρνες 12-13 ετών τα κορίτσια από τα σπίτια τους για εγκαταλελειμμένα παιδιά στη Βουλγαρία. Μου είπε τι διαστροφές και χτυπώντας τους υποβάλλονται, ενώ τους δημιουργεί ανοχή σε όλους τους πελάτες. Μερικές φορές κλαίει στο τηλέφωνο και συμπάθεια. Από την πλευρά μου θα ήταν ένα τεράστιο συμβιβασμό, γιατί όλη την ώρα πραγματικότητα ήθελα να του πω ότι κανείς δεν υπάρχει συγχώρεση γι ‘αυτόν ότι πρέπει να πεθάνει στη φυλακή και να κάνουμε το ίδιο και με τον ίδιο, δεν θέλω να μιλήσω για τέτοια τράνταγμα, να ακούσετε ανοησίες του και μου φορτωθεί.

Δες και αυτό  Τι ποσά κερδίζουν την ημέρα οι κοπέλες που εργάζονται σε ροζ τηλέφωνο;

Και εγώ όμως είχα πρόβλημα να μιλάω με μια συγκεκριμένη κατηγορία πελατών και αυτοί ήταν οι εγκληματίες. Και αναφέρομαι στους πραγματικούς εγκληματίες. Θυμάμαι έναν νταβατζή που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου μιλούσε για τα κορίτσια που εκπόρνευε. Μου έλεγε με λεπτομέρειες της διαστροφές και το ξύλο που τους έριχνε για να τους κάμψει της αντιστάσεις και να της εξαναγκάσει να κάνουν πληρωμένο σεξ με κάθε είδους πελάτες. Συχνά έκλαιγε στο ακουστικό μου και αναζητούσε συμπόνια και κατανόηση ζητώντας συγχώρεση για της αμαρτίες του όμως στο τέλος της κουβέντας μας εξαφανιζόταν αυτό του το προσωπείο και επανερχόταν η προηγούμενη του μάσκα η οποία ήταν του στυγνού εγκληματία. Για τέτοιους ανθρώπους στην φυλακή κανείς δεν κλαίει.

Οι κλασσικοί μαλάκες

Τελευταίους θέλω να αναφέρω τους κλασσικούς μαλάκες. Αυτούς που τους βλέπεις συχνά γύρω σου. Καλούσαν συνήθως μετά από κάποια τσόντα που έβλεπαν στον υπολογιστή τους ή στο κινητό τους και όντως καυλωμένοι αρκούνταν να ακούσουν απλά την φωνή μου για 30 δευτερόλεπτα για να τελειώσουν. Πολλές φορές μιλούσαν χαμηλόφωνα αφού στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν οι γυναίκα ή και τα παιδιά τους και ντρεπόντουσαν να ξέρουν τι κάνουν. Δεν τους ενδιαφέρεις ως άτομο και είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους, να αυνανιστούν ακούγοντας απλά μια γυναικεία φωνή. Το τηλεφωνικό σεξ μαζί τους δεν έχει ενδιαφέρον αφού περιορίζεται στο μισό λεπτό. Αν προσπαθήσεις να κάνεις στριπτίζ ή να παίξεις με τα εσώρουχα σου ή τα σεξουαλικά βοηθήματα όπως δονητές, χειροπέδες κτλ .. χάνουν το ενδιαφέρον τους και κλείνουν το ακουστικό.

Το τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα δεν είναι εύκολο επάγγελμα

Είναι δύσκολο το επάγγελμα της phone sex operator, και δεν είναι για κάθε γυναίκα. Μπορεί να βγάλεις έναν μισθό όμως αφήνεις πολλά κομμάτια της ψυχής σου και στην τελική ο καθένας κρίνει μόνος του τι αντέχει και τι όχι και λαμβάνει της αποφάσεις του. Στους πελάτες μου που ξέρουν πως να κάνουν ένα καλό τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα θα ευχηθώ να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την εμπειρία και να αφήνουν την φαντασία τους ελεύθερη πετυχαίνοντας έτσι εκείνη την διπλή μαλακία.

Δες και αυτό  Το ποδόσφαιρο δεν είναι τηλεφωνικό σεξ

Τον φυσικό και τον ψυχολογικό αυνανισμό.

Φιλάκια.

P.S Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα σεξ τηλέφωνα και το ηλεκτρονικό σεξ κάνε κλικ εδώ gnorimies.net/roz-tilefona και μπες σε έναν ονειρικό κόσμο φαντασιώσεων, φετίχ και ερωτισμού που μπορεί και να σου αρέσει.