Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τέσσερα πράγματα που έμαθα προσφέροντας υπηρεσίες τηλεφωνικού σεξ σε άνδρες

Προσφέρω υπηρεσίες τηλεφωνικού σεξ σε άνδρες!

Ποια ήταν τα σημαντικότερα μαθήματα που έμαθα κάνοντας sex chat με άνδρες σε ροζ τηλέφωνα για gay.

 

gay tilefoniko sexΠέρσι τέτοιον καιρό δούλευα σε μια από της μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες παροχής τηλεφωνικών αριθμόν υψηλής χρέωσης, τα λεγόμενα ροζ τηλέφωνα για άνδρες, εξυπηρετώντας από το τηλεφωνικό κέντρο γκέι οι οποίοι αναζητούσαν ανδρική ερωτική κουβεντούλα κάνοντας ζωντανό τηλεφωνικό σεξ. Ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία αρκετά διασκέδαση και πρωτόγνωρη με τον δικό της τρόπο. Εδώ θέλω να τονίσω ότι είμαι αμφισεξουαλικός, δηλαδή μου αρέσουν και οι άνδρες αλλά και οι γυναίκες ως ερωτικοί σύντροφοι και απολαμβάνω εξίσου τον έρωτα και την παρέα τους.

Με το άρθρο αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτά τα πράγματα που έμαθα στην δουλειά μου ως τηλεφωνητής. Η βιομηχανία του τηλεφωνικού σεξ από απόσταση έχει μετεξελιχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια καταφέρνοντας να διατηρήσει την παλιά αίγλη, προσφέροντας νέες υπηρεσίες στην καινούρια γενιά πελατών η οποία δεν αρκείτε στην ικανοποίηση μόνο τον ερωτικών φαντασιώσεων.

1. Ανδρική εμπορευματοποίηση

Είναι γνωστό ότι η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι εμπορεύσιμη, έχει τεράστια ζήτηση ως προϊόν μπορεί να διαφημιστεί και να πωληθεί στο ανδρικό κοινό το οποίο ποτέ δεν σταματά να την αναζητά. Η ανδρική σεξουαλικότητα, από την άλλη πλευρά, ως προϊόν έχει αυστηρά περιορισμένο κοινό όπου μπορεί να πουληθεί. Το κοινό τον ομοφυλόφιλων μόνο. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών με ευχαρίστηση θα πληρώσει το αντίτιμο για να συνομιλήσει με γυναίκες που έχουν ερωτική φωνή όμως το αντίθετο δεν ισχύει. Έτσι το σεξ chat από το τηλέφωνο με γυναίκες θεωρείτε ως κάτι το φυσιολογικό ενώ όταν απευθύνετε σε άνδρες θεωρείτε ως περίεργο του λιγότερο ή έχει αξία μόνο ως νέες εμπειρίες.

Δες και αυτό  Πως να δημιουργείς ευκαιρίες γνωριμίας με γυναίκες?

2. Οι ανδρικές τύψης συνειδήσεως

Πολλοί άντρες κρύβουν την ομοφυλοφιλική ταυτότητα τους και νιώθουν ντροπή ή ενοχές να την εμφανίσουν δημόσια. Θεωρούν ότι η κοινωνία στην οποία ζουν δεν έχει ωριμάσει ώστε να τους αποδεχτεί με την διαφορετικότητα που δείχνουν προτιμώντας να έχουν ερωτικό παρτενέρ του ιδίου φίλου και όχι του αντίθετου. Ο φόβος για το δημόσιο κράξιμο, ειδικά αν κατέχουν υψηλές θέσεις στην κοινωνία ή είναι μέρος της ανώτερης αστικής τάξης τους δημιουργούν τύψης συνείδησης της οποίες προσπαθούν να κρύψουν εντός εικονικών γάμων.
Έτσι η οικονομική άνεση από την μια πλευρά συν την εξουσία που κατέχουν και η αδυναμία έκφρασης σε εικονικούς κενούς γάμους για τα μάτια της κοινωνίας οδηγούν πολλούς τέτοιους ανθρώπους στην χρήση υπηρεσιών τηλεφωνικού σεξ για γκέι.

Στης ροζ γραμμές αναζητούν οργασμούς αλλά και ανθρώπινη φιλική επικοινωνία με άτομα το οποία δεν θα τους κατακρίνουν για της ερωτικές επιλογές τους και θα αντιληφθούν της ανάγκες τους.

Ίσως κάποιοι αναρωτηθούν – Μια στιγμή, τι κάνω τώρα; πριν καλέσουν από το κινητό τους σε τέτοιες ροζ γραμμές. Είναι τελείως διαφορετικό το να πεις ότι είσαι στο κρεβάτι με κάποιον που αγαπάς με το “Πληρώνω τρία ευρώ το λεπτό για να αυνανιστώ ακούγοντας μια ανδρική φωνή στο ακουστικό”. Μπορείς να αυνανιστής και χωρίς αυτό ή βλέποντας μια τσόντα. Στο Ίντερνετ οι ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου είναι το 60% όλων.

3. Περισσότεροι άνδρες από ό, τι νομίζετε έχουν ανάγκη τρυφερότητας και εκτίμησης

Το στερεότυπο του άνδρα ο οποίος δεν κλαίει και είναι ανίκητος σε όλα μπορεί να το βρείτε μόνο στης ταινίες του Χόλιγουντ. Στην πραγματικότητα οι άνδρες είναι εξίσου ευάλωτοι με της γυναίκες και ίσως περισσότερο αφού στην πλάτη τους κουβαλούν πολύ περισσότερα βάρη. Σκέψου ότι η “κολόνα του σπιτιού” είναι ο άνδρας ο οποίος πρέπει να φροντίσει τα οικογενειακά βάρη στο μεγαλύτερο ποσοστό τους συν την ικανοποίηση όλων τον επιθυμιών της συζύγου και τον παιδιών τους.

Δες και αυτό  Τι κυνδίνους κρύβουν οι ιστοσελίδες γνωριμιών;

Αναλογιζόμενοι τα παραπάνω μπορείτε να αντιληφθείτε ότι και οι άνδρες έχουν ανάγκες τρυφερότητας και εκτίμησης οι οποίες συνήθως μένουν πάντα σε δεύτερη μοίρα και βρίσκουν διέξοδο σε χόμπι ή σπορ.

4. Οι μοναχικοί άνθρωποι στην Ελλάδα είναι πολλοί

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αυξάνετε ο αριθμός τον διαζυγίων με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες να γίνονται είτε μονογονικές, είτε οι δυο πρώην σύζυγοι με την έκδοση του διαζυγίου να μένουν ελεύθεροι. Το 60% αυτών δεν ξαναπαντρεύονται και προτιμούν να ζουν ελεύθεροι την ζωή τους επιλέγοντας σχέσεις μιας βραδιάς ή σύντομες ερωτικές σχέσεις χωρίς υποχρεώσεις. Ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το φαινόμενο αυτό παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις οι οποίες αν δεν ελεγχθούν θα συνεισφέρουν στην διάλυση του οικογενειακού ιστού.

Όλοι αυτοί οι μοναχικοί άνθρωποι δεν παύουν να έχουν σεξουαλικές ανάγκες, της οποίες της ικανοποιούν είτε σε γρήγορες εφήμερες σχέσεις, είτε σε οίκους ανοχής. Από αυτήν την πολύ μεγάλη δεξαμενή ένα ποσοστό καλεί σε ροζ τηλέφωνα για να κάνει ζωντανό τηλεφωνικό σεξ chat με άνδρες ή με γυναίκες ανάλογα με την φάση και την διάθεση στην οποία βρίσκεται. Θεωρεί αυτόν τον τρόπο διασκέδασης ως ένα γρήγορο μέσο εκτόνωσης της εργασιακής πίεσης στο γραφείο την οποία δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει.

Υστερόγραφο

  • Θα επιτρέψω στον εαυτό μου να σας δώσω μια συμβουλή, αν σκέφτεστε να εργαστείτε στην βιομηχανία τον σεξ τηλεφώνων. Μην προσφέρετε τον εαυτό σας και το ταλέντο σας, στην υπηρεσία κάποιας εταιρείας όπου θα γίνετε μια απλή βίδα της μεγάλης μηχανής. Δημιουργήστε την δική σας επιχείρηση και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην απόκτηση ευχαριστημένων πελατών, οι οποίοι θα γίνουν μόνιμοι και θα αγοράζουν της υπηρεσίες σας συνέχεια. Αυτοί θα κάνουν την επιχείρηση σας κερδοφόρα και πετυχημένη.