Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ξέρεις τι είναι το one night stand;

Έχεις ακούσει για one night stand;

όμορφα πόδιαΣε αυτή την ερώτηση κάθε κοπέλα χαμογελά, είτε πονηρά, αν το έχει δοκιμάσει, είτε αμήχανα, αν έχει ακούσει της φίλες της να το συζητούνε. Όμως και στης δυο περιπτώσεις είναι ένα θέμα που δεν την αφήνει αδιάφορη. Το one night stand, ή αλλιώς “ξεπέτα” Ελληνιστί μπορεί να είναι όμορφη εμπειρία όμως δεν είναι για συνεχή χρήση. Θέλει λίγο τρέλα και λίγο αλκοόλ καθώς και της κατάλληλες συνθήκες για να συντελεστεί όμως αν “κάτσει” σωστά θα είναι μια εμπειρία ζωής που θα την θυμάσαι για πάντα.

7 βήματα για καλό σεξ

Πριν προχωρήσεις σε μια τέτοια ερωτική εμπειρία καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη ψυχολογικά για κάτι τέτοιο. Να έχεις συζητήσει με της φίλες σου για τυχόν ενδεχόμενο και να έχεις ακούσει της απόψεις τον γυναικών που έκαναν παρόμοιο σεξ με κάποιον άγνωστο. Γιατί η ξεπέτα με γνωστό ή παλιό εραστή είναι διαφορετικό πράγμα.

Το σεξ για μια νύχτα είναι “ειδική εμπειρία”

Για να μην είναι όμως η τελευταία σου φρόντισε ώστε να έχεις εσύ το πάνω χέρι και να μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση πριν πάει να ξεφύγει.

• Μίλα με τον εαυτό σου πρώτα. Είσαι έτοιμη να το δεχτείς, και να αφήσεις τα συναισθήματα σου ελεύθερα; Θα μπορέσεις να μείνεις μόνο στην στιγμή χωρίς να προσπαθήσεις να κάνεις σχέση με τον άγνωστο εραστή σου; Έχεις φροντίσει για την ασφάλεια σου; Ερωτική και σωματική; Εσύ πρέπει να επιλέξεις τον χώρο όπου θα συμβεί το γεγονός και πρέπει να νιώθεις βολικά εκεί, και όχι να φοβάσαι, μην μπει κάποιος, μην σας δει κάποιος, μην σε βιάσει κάποιος κτλ.

Δες και αυτό  Τέσσερα πράγματα που έμαθα προσφέροντας υπηρεσίες τηλεφωνικού σεξ σε άνδρες

Σκοπός είναι να περάσεις ΕΣΥ καλά χωρίς να σε ενδιαφέρουν τα συναισθήματα του προσωρινού εραστή σου αφού η γυναίκα πάντα κάνει το παιχνίδι. Για να περάσεις όμως καλά πρέπει να έχεις δημιουργήσει όλες εκείνες της προϋποθέσεις ασφαλείας και σιγουριάς έτσι ώστε να αφεθείς στον πόθο σου και στην στιγμή χωρίς ενοχλήσεις και προβλήματα και να απολαύσεις το τυχαίο σεξ με έναν άγνωστο άντρα. Και μην ξεχνάς ότι η ξεπέτα γίνεται μια φορά. Κάθε επανάληψη οδηγεί σε σχέση και αυτό είναι αντίθετο από την φιλοσοφία του τυχαίου σεξ.

Πάρε αποφάσεις νηφάλια

• Πρέπει να είσαι νηφάλια όταν αποφασίζεις να ζήσεις μια τέτοια εμπειρία. Αν αμφιβάλεις για οτιδήποτε καλύτερα μην προχωρήσεις και φυσικά μην το κάνεις ποτέ υπό την επίρρημα αλκοόλ. Το αλκοόλ είναι κακός σύμβουλος και το πρωί που θα έχεις ξεμεθύσει μπορεί να ανακαλύψεις ενδεχόμενα προβλήματα που θα μπορούσες να τα έχεις αποφύγει αν σκεφτόσουν νωρίτερα.

• Σε καμιά περίπτωση μην επιλέξεις να κάνεις σεξ με κάποιον άγνωστο στο σπίτι σου. Ούτε φυσικά στο αυτοκίνητο σε κάποιο σκοτεινό δρομάκι ή σε κανένα δάσος όπου μπορεί να σας πεταχτεί οτιδήποτε, από ζώο μέχρι μανιακός δολοφόνος. Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Πηγαίνετε σε κάποιο ξενοδοχείο που να έχει κάποια ποιότητα, και καλό είναι να έχεις ενημερώσει κάποια φίλη σου ότι την συγκεκριμένη στιγμή θα βρίσκεσαι στο συγκεκριμένο μέρος, με τον συγκεκριμένο άντρα, έτσι ώστε αν σου συμβεί κάτι να υπάρχει μάρτυρας που θα δώσει τα στοιχεία στην Αστυνομία, σε περίπτωση που η βραδιά εξελιχθεί ανώμαλα.

• Οι προφυλάξεις είναι αυτονόητες και καλό είναι να μην της παραλείψεις. Πάντα να χρησιμοποιείς προφυλακτικό, εδώ μπορείς να δεις πως φοριέται σωστά. Αν ο άντρας σε σέβεται και δεν έχει άλλα στο νου του θα δεχτεί της προφυλάξεις σου ως σωστές. Αν όμως, ίσως και λόγου της στιγμής, επιμένει να “πηδηχτείτε” απλά στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητο του καλύτερα να μην το κάνεις, αφού το ρίσκο δεν αξίζει. Η υγεία σου αξίζει πολύ περισσότερο από μια παθιασμένη σεξουαλική επαφή, μιας χρήσης, μην το ξεχνάς αυτό ποτέ.

Δες και αυτό  Γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Γάμος από συμφέρων

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο σεξαπίλ και την χυδαιότητα