Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

10 τρόποι για να καταλάβεις αν σε αγαπάει στα αλήθεια!

ερωτευμένοι
Ερωτευμένο ζευγάρι

Οι γυναίκες πολλές φορές ανησυχούμε και αναρωτιόμαστε αν ο σύντροφος μας μας λέει την αλήθεια όταν λέει το σ αγαπώ ή δεν το κάνει απλά από συνήθεια ή για να μας κολακέψει. Υπάρχουν επίσης φορές που ξεχνάει να μας πει πόσο μας αγαπά επί μήνες, ίσως γιατί νομίζει ότι το ξέρουμε ήδη ή γιατί θα χάσει την αξία του όταν το λες συνέχεια.

Σαν εκείνες της χαζογκόμενες που κάθε 3 και λίγο προσφωνούν τον αγαπημένο τους “τζουτζούκο, ποντικάκι, γατάκι, αρκουδάκι κτλ σαχλαμαρ- άκια”. Αυτό που στην ουσία μετράει και πρέπει να προσέχετε είναι οι πράξεις του. Όταν ένας άντρας αγαπάει αληθινά το δείχνει, χωρίς να περιμένει να του το πούμε εμείς ή κάποιος άλλος. Οι πράξεις αγάπης λοιπόν είναι σημαντικές και όχι τα κούφια λόγια. Η λέξη σ΄αγαπώ, από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα όταν σου την λέει αλλά σκέφτεται μια άλλη γυναίκα!

Να ποιος πρέπει να είναι ο δεκάλογος του άντρα που σε αγαπά, σκέφτεται, εκτιμά και σέβεται την προσωπικότητα σου :

1.  Ως γυναίκα υπάρχεις στης σκέψεις του. Υπάρχεις στα σχέδια του μυαλού του. Σε ρωτά όταν θέλει να πάρει μια απόφαση και σέβεται την γνώμη σου.

2. Επιζητά και ακούει την γνώμη σου, αφού γι΄αυτόν είναι σημαντική και πάντα πριν πάρει μια απόφαση το συζητά πρώτα μαζί σου. Αυτό αφορά όλες της υποθέσεις και όχι μόνο όσες σας αφορούν ως οικογένεια. Σου έχει εμπιστοσύνη αφού ξέρει ότι το μυαλό που έχεις στο κεφάλι σου το χρησιμοποιείς αντί να το κουβαλάς απλά όπως κάνουν άλλες γυναίκες.

3. Της αποφάσεις για το σπίτι σας της λαμβάνετε από κοινού. Δεν υπάρχει δικτατορία και αποφασίζω για σένα αλλά ο καθένας σας εκθέτει τα επιχειρήματα του και με γνώμονα την κοινή λογική και την ισχύ των επιχειρημάτων παίρνετε αποφάσεις.

Δες και αυτό  Είδη γυναικών

4. Σε θέλει δίπλα του σε όλες της στιγμές σας. Αγάπη σημαίνει μοιράζομαι, και φυσικά δεν μπορεί να μοιράζεσαι μόνο της καλές στιγμές αλλά και της κακές αφού εκεί φαίνεται ο πραγματικός χαρακτήρας του ανθρώπου. Και ίσως είναι καλύτερα να έχετε κάποιες δύσκολες στιγμές στην αρχή της σχέσεις σας που θα την κάνουν πιο ισχυρή μετά. Πρέπει να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ του ζευγαριού, και να ξέρεις πως και γιατί θα λειτουργήσει στην δεδομένη στιγμή.

5. Ο σωστός άντρας που αγαπάει θα προτιμήσει να θυσιαστεί, και να φύγει από μια σχέση αν γνωρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο εσύ θα είσαι ευτυχισμένη! Αν τα οικονομικά ή τα οικογενειακά σου προβλήματα, επηρεάζουν την σχέση σας θα σκεφτεί να δώσει την σωστή λύση στην καίρια στιγμή βάζοντας πρώτα την δική σου ευτυχία.

6. Βοήθεια ο άντρας μου σκέφτεται μόνο το σεξ! Το σεξ είναι το αλατοπίπερο σε μια σχέση. Αν δεν υπάρχει ή γίνετε περιστασιακά και χωρίς επιθυμία από την πλευρά σου να είσαι σίγουρη ότι θα το αναζητήσει σε άλλη ή άλλες γυναίκες. Οι περισσότεροι άντρες καλύπτουν αυτή τους την ανάγκη με σεξ σε οίκους ανοχής όμως ένα 40% κάνει παράλληλη σχέση την οποία διατηρεί για αρκετά χρόνια. Αυτό που δεν του δίνεις εσύ το βρίσκει στην αγκαλιά της ερωμένης. Νιώθει επιβεβαίωση και αυτός είναι ο βασικός λόγος διαζυγίων, όταν το μυστικό ανακαλυφθεί.

7. Δεν σε χτυπάει ποτέ! Κανείς σωστός άντρας που αγαπά και σέβεται μια γυναίκα δεν θα χειροδικήσει εις βάρος της ποτέ. Εδώ ισχύει και το αντίστροφο. Αν σε χτυπήσει μια φορά θα το ξανακάνει οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις στο πρώτο χαστούκι. Απλά αυτός ο άντρας δεν είναι για σένα. Ας βρει άλλη γυναίκα να δέρνει.

Δες και αυτό  Όταν ο σύντροφος μας γίνεται βίαιος στο sex

8. Θεωρεί την δική σου αγάπη και ύπαρξη εξαιρετικά σημαντική για αυτόν και δεν διακινδυνεύει να τα χάσει παραστρατώντας δεξιά και αριστερά για ένα πήδημα. Κρατά στην πρώτη θέση την σχέση σας και σε προσέχει όσο είναι δυνατόν.

9. Επειδή και οι γυναίκες είμαστε άνθρωποι και μερικές φορές η ερωτική λίμπιντο μας λειτουργεί παράξενα υπάρχουν στιγμές αδυναμίας όπου κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες μπορούμε να απατήσουμε τον σύζυγο μας. Εδώ όμως θέλω να διευκρινίσω ότι γίνετε λόγος για σεξ μιας βραδιάς και όχι για παράλληλη σχέση. Καλύτερα είναι να του το πούμε εμείς παρά να το μάθει από άλλους, και αν μας συγχωρήσει αυτό είναι μια μεγάλη απόδειξη της αγάπης που τρέφει στο πρόσωπο μας και ότι τα αισθήματα είναι ισχυρότερα από την επιθυμία της σάρκας.

10. Αγάπη σημαίνει αποδοχή έτσι ακριβώς όπως είσαι και όχι καλούπωμα και πλαστελίνη την οποία την φτιάχνει εκείνος ανάλογα με την ανάγκες του. Στην αγάπη δεν υπάρχουν όρια,ούτε φυλακές. Πρέπει να ξέρει ότι μπορεί μεν να αλλάξει την εμφάνιση σου με πλαστικές εγχειρήσεις όχι όμως τον χαρακτήρα σου.

Αν ένας άντρας συγκεντρώνει τα περισσότερα χαρακτηριστικά από αυτόν τον δεκάλογο, δεν χρειάζεται να έχει την εμφάνιση του Μπρατ Πιτ, ή τα λεφτά του Ωνάση για να το παντρευτείς. ΄-)