Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Άντρας 39 ετών ψάχνει γυναίκα για γάμο

Ο γάμος μετά τα 40 είναι προβληματικός

Έρχεται αυτή η στιγμή που έχεις φτάσει στα 39 σου, όλοι σου οι φίλοι έχουν παντρευτεί και έχουν κάνει οικογένεια, οι περισσότεροι με παιδιά. Εσύ από κάποιες κακές και ατυχές επιλογές έχεις μείνει μόνος σου. Ελεύθερο πουλί που λένε. Η καθημερινότητα σου είναι δουλειά, σπίτι και που και που καμία επίσκεψη σε σπίτι κανενός φίλου. Γυναίκες δεν υπάρχουν στην ζωή σου. Φυσικά όλοι αυτή η καθημερινότητα δεν είναι και η καλύτερη για να γνωρίσεις μια γυναίκα με την οποία θα ήθελες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου.

Διαβάστε επίσης: Κάνουμε λιγότερο σεξ, τι φταίει;

Έχεις προσπαθήσει όλα αυτά τα χρόνια μετά το Λύκειο να βρεις κοπέλα όμως η μικρή επαρχιακή πόλη όπου ζεις, η κακή οικονομική κατάσταση συν την χαμηλή εξωτερική σου εμφάνιση στέκονται εμπόδια. Φτωχός, άσχημος και σε μέρος με λίγες γυναίκες οι πιθανότητες σου να παντρευτείς είναι ελάχιστες. Ή μάλλον αν βάλεις τον πήχη χαμηλά θα πρέπει να ψάχνεις για κοπέλα στην ηλικία σου, φτωχιά και ασχημούτσικη, την οποία κανείς δεν θέλει. Και να είσαι ΟΚ με τον γεγονός ότι 2 άσχημοι εμφανισιακά γονείς θα γεννήσουν άσχημα εμφανισιακά παιδιά.

Δοκίμασα στο tinder και σε διάφορα σαιτ γνωριμιών

Δεν υπήρχε ανταπόκριση. Χιλιάδες ψεύτικα προφίλ, οι περισσότερες γυναίκες που είναι σε τέτοια σαιτ εκπορνεύονται κρυφά. Εγώ όμως δεν ψάχνω πόρνη, αλλά σύντροφο ζωής. Ένας φίλος μου είπε να ψάξω σε συλλόγους χορού ή σε γυμναστήρια, ακόμη και σε πολιτικό κόμμα όπου υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες ενδεχομένως να είναι ελεύθερες. Δεν είναι κακή ιδέα όμως εγώ είμαι και πολύ ντροπαλός και δύσκολα ανοίγομαι σε συζητήσεις. Ειδικά με ανθρώπους που δεν γνωρίζω, κάθομαι σε μια καρέκλα και δεν συμμετέχω στην συζήτηση.

Δες και αυτό  5 λειτουργίες του κινητού σου που δεν της ήξερες!

Διαβάστε επίσης: Πώς είναι το σεξ στα 20, τα 30, τα 40, τα 50

Σκέφτομαι ότι πρέπει να αλλάξω την καθημερινότητα μου, αν θέλω κάτι να αλλάξει στην ζωή μου. Ένα καινούριο χόμπι (πχ γυμναστική, ζωγραφική, κεραμική, συγγραφή, κολύμβηση, κηπουρική κτλ) έτσι θα βρεθώ σε καινούριους χώρους με άγνωστους μου ανθρώπους. Να διευρύνω τον κύκλο μου και να κάνω νέες γνωριμίες. Σε πρώτη φάση μπορεί να μη γνωρίσω τη γυναίκα της ζωής μου, αλλά βγαίνοντας για ένα ποτό με τα παιδιά από το κολυμβητήριο πχ, μπορεί να έρθουν κι άλλα άτομα στην παρέα. Αν εγώ δεν αλλάξω κάτι στην συμπεριφορά και την καθημερινότητα μου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε στην ζωή μου.

Διαβάστε επίσης: Πως το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να αλλάξει την ζωή μας

roz-tilefona-chat

Υπάρχουν και άλλοι φίλοι μου που λένε κάνε υπομονή 5-8 χρόνια και οι περισσότεροι από τους φίλους σου θα είναι ξανά ελεύθεροι και θα κάνετε πάλι παρέα, βάση στατιστικής διαζυγίων. Όμως εγώ θέλω τώρα να ζήσω και βλέπω την ζωή μου να περνά μπροστά στα μάτια μου και εγώ να μην συμμετέχω.

Διαβάστε επίσης: Την παίζεις στον χώρο εργασίας;

Η μέτριας εμφάνισης άνθρωποι, δεν χρειάζεται να περιθωριοποιούνται. Υπάρχουν αντίστοιχα μέτριες γυναίκες που μπορείς άνετα να πλησιάσεις χωρίς δισταγμό.

Διαβάστε επίσης: Η επιρροή των social media στην ζωή μας

Πως οι άσχημοι άντρες να βρουν γυναίκα;

Στους άντρες χαμηλής εμφανισιακής αξίας οι γυναίκες δύσκολα δίνουν ευκαιρία. Πως το αντιμετωπίζουμε όλο αυτό; Πως μπορώ να κάνω μια γνωριμία με μια κοπέλα μέτριας ομορφιάς; Σε αυτή την ηλικία οι περισσότερες φίλοι μου έχουν αποκατασταθεί. Εγώ δεν μπορώ να τρέχω στον δρόμο και οποία μου αρέσει να της λέω:

  • Γεια, σε είδα, μου αρέσεις, θες να βγούμε.
Δες και αυτό  Βλέπουν οι γυναίκες πορνό;

Απλά δεν δουλεύει.