Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Αργό διαζύγιο

Γνωριμία με το διαζύγιο

Emotional_AcrobatΗ ζωή μετά το τέλος ενός γάμου σπάνια είναι εύκολη. Οι επιστήμονες υπολογίζουν πόσο καιρό διαρκεί η αυτή η ταλαιπωρία, και καταλήγουν ότι χρειάζεται έναν μέσο όρο 18 μήνες, για να επανέλθει στην φυσιολογική ζωή ένας διαζευγμένος. Έρευνα σε 4000 διαζύγια στην Βρετανία, διαπίστωσε ότι χρειάζεται σχεδόν ενάμιση χρόνο για να λυθούν προβλήματα, όπως τα γονικά δικαιώματα επί των παιδιών, τα ζητήματα ιδιοκτησίας και τα υπόλοιπα οικονομικά ζητήματα.

Εξήντα % των ερωτηθέντων στην έρευνα δήλωσε ότι το χειρότερο πράγμα, το οποίο είχαν να αντιμετωπίσουν ήταν η αίσθηση της αποτυχίας μετά από ένα διαζύγιο. Περισσότεροι από το 50% δηλώνουν ότι το διαζύγιο ήταν το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ στη ζωή τους.

Εκπρόσωποι ιστοσελίδες γνωριμιών, η οποίοι διοργάνωσαν την έρευνα, είπαν: “Το διαζύγιο είναι δύσκολο για όλους που εμπλέκονται σε αυτό – και παίρνει πολύ χρόνο για να μπορέσετε να επανέλθετε στην κανονική ροή της ζωής. Ενώ το 43 % αισθάνεται ανακούφιση όταν λαμβάνετε η απόφαση έκδοσης του διαζυγίου, το 31% βιώσει θλίψη και αισθάνεται ενοχές που συνέβαλε στον τερματισμό μιας σχέσης, αναλαμβάνοντας να επωμισθεί το βάρος της αποτυχίας. Άλλο ένα 16% των ερωτηθέντων περιγράφεται ότι βρίσκετε σε σύγχυση, και δεν ξέρει τι θα κάνει στο μέλλον του.

Βασική ερώτηση στο μυαλό όλων είναι και παραμένει, τι θα γίνει με τα παιδιά? Ποιος θα τα μεγαλώσει, πώς θα συνεχίσουν να τα φροντίζουν και οι δυο γονείς και πως θα απαλύνουν τα ψυχικά τραύματα που δημιούργησαν με τον χωρισμό τους στην ευαίσθητη παιδική ψυχή.

Η ζωή όμως συνεχίζετε και μετά από το διαζύγιο οπότε όσο νωρίτερα επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς κάποιος τόσο καλύτερα για αυτόν. Το 40% των διαζευγμένων ξεκινά μια νέα σχέση, ψάχνει να βρει σύντροφο σε ιστοσελίδες γνωριμιών, και το 60% αναζητά γνωριμίες γάμου, και όχι γνωριμίες απλά για σεξ.

Δες και αυτό  Γραφεία συνοικεσίων

Η αναζήτηση νέου συντρόφου για δημιουργία οικογένειας και όχι απλά σεξ για το σεξ ωθεί το 70% των διαζευγμένων στης σελίδες γνωριμιών στο Ίντερνετ προς αναζήτηση γνωριμίας γάμου. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν νέες γνωριμίες μέσω των φίλων τους πρωταρχικά, ενώ ο δεύτερος πιο δημοφιλής τρόπος για την εξεύρεση παρτενέρ είναι το Ίντερνετ και οι ιστοσελίδες γνωριμιών. Τουλάχιστον ένας στους πέντε διαζευγμένους μετά τον χωρισμό, πήγε σε συναντήσεις για ανύπαντρους άνδρες και γυναίκες που διοργάνωσαν δημοφιλείς ιστοσελίδες γνωριμιών με την ελπίδα να συναρτήσουν το έτερον ήμισυ – παρ όλου που το 36 % πιστεύουν ότι το γεγονός ότι είναι διαζευγμένοι, τελικά απωθεί τους ανθρώπους από την δημιουργία νέας σχέσης. Το 50 % θα προτιμούσε να συναντήσει κάποιον που πέρασε από το μονοπάτι του χωρισμού, καθώς υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να καταλαβαίνονται καλύτερα συναισθηματικά.

Εκπρόσωπος της ιστοσελίδας γνωριμιών πρόσθεσε: «Φυσικά οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και κάποιοι θα ξεπεράσουν νωρίτερα από τους άλλους ένα χωρισμό. Εξαρτάται και ποιος από τα συμβαλλόμενα μέρη ζήτησε το διαζύγιο και ποιοι ήταν οι λόγοι. Υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν αισθήματα ενοχής?

Στο τέλος μιας σχέσης και στην αρχή μιας νέας η ψυχοσύνθεση κάθε ανθρώπου παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για την δημιουργία σταθερής οικογένειας και την ανατροφή των παιδιών. Η γνωριμίες και οι προσωπικές σχέσεις, η αναζήτηση νύφης η γαμπρού, τα συνοικέσια και τα προξενιά, οι ιστοσελίδες γνωριμιών στο Ίντερνετ είναι τα μέσα που θα βοηθήσουν άντρες και γυναίκες να βρουν τον νέο τους έρωτα, να βρουν το νέο έτερον ήμισυ, να βρουν την καινούρια αγάπη και να φτιάξουν ξανά την ζωή τους

Δες και αυτό  Πόσο κοστίζει το σ αγαπώ?

Γνωριμίες Ελμάζ