ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Έρωτας και απόσταση

Έρωτας και απόσταση

Υπάρχουν σχέσεις που η απόσταση είναι μεταφορική και αναφέρεται στην ανεπιτυχή επικοινωνία και στην μη συναισθηματική κάλυψη αλλά και σχέσεις που η απόσταση είναι κυριολεκτική και αναφέρεται στις χιλιομετρικές αποστάσεις που χωρίζουν το ζευγάρι.

Οι περισσότεροι από μας έχουν βρεθεί κάποια στιγμή της ζωής τους να γνωρίσουν κάποιο ενδιαφέρον άτομο από σαιτ γνωριμιών, που τους ελκύει και τους γοητεύει αμέσως, αλλά δυστυχώς βρίσκεται σε άλλη πόλη ή καμιά φορά και σε άλλο κράτος. Ειδικά με την διάδοση του διαδικτύου είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουμε ακόμα και online κάποιο πρόσωπο που θα μας τραβήξει την προσοχή και θα θελήσουμε να έρθουμε πιο κοντά του.

έρωτας από απόστασηΤηλεφωνικό σεξ

Το ερώτημα όμως που προκύπτει είναι μετά την πρώτη συνάντηση, όπου όλα εξελίσσονται όπως τα περιμέναμε και κάτι περισσότερο,  αυτή η σχέση τι μέλλον έχει.

Σίγουρα είναι δύσκολο όταν έχεις έντονα συναισθήματα για κάποιον και το μόνο που σε νοιάζει είναι να βρίσκεσαι κοντά του, να τα υπερνικήσεις όλα αυτά και να τα ξεπεράσεις ώστε να δώσεις ένα τέλος σε αυτή την σχέση. Η απόσταση όπως και να το κάνουμε είναι ένας ιδιαιτέρως αποτρεπτικός παράγοντας  αφού οι μετακινήσεις καθίστανται δύσκολες όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και από θέμα χρόνου και κόπωσης.

Τα Σαββατοκύριακα μόνο δεν αρκούν για να διατηρηθεί μια ουσιαστική σχέση και το διαδίκτυο και οι νέες τεχνολογίες αν και προσφέρουν ένα εύρος λύσεων για άμεση επικοινωνία, δεν μπορούν με τίποτα να αντικαταστήσουν την ανθρώπινη επαφή.  Για αυτό τον λόγο οι περισσότερες των σχέσεων υπό αυτή την μορφή δεν έχουν μεγάλη διάρκεια στο χρόνο και αίσια κατάληξη.

Δες και αυτό  Ροζ τηλέφωνα στον δήμο Αιτωλικού

Το θέμα είναι η σχέση αυτή να τελειώσει πριν καταντήσει βασανιστική για το ζευγάρι. Συναινετικά μπορούν και οι δύο να την διατηρούν ίσως σε ένα πιο χαλαρό κλίμα όσο ακόμα τους προσφέρει ευχαρίστηση και χαρά. Όταν όμως τα πράγματα δυσκολεύουν δεν έχει νόημα να παλέψουν για να την διατηρήσουν αφού εκ των πραγμάτων είναι μια σχέση καταδικασμένη από την απόσταση.