Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γιατί οι σύγχρονοι γάμοι δεν αντέχουν στον χρόνο?

Γιατί ο γάμος βρίσκεται σε μια μεγάλη κρίση;

  1. Γιατί πολλά παντρεμένα ζευγάρια ζουν μια εξαιρετικά θλιβερή ζωή χωρίς να θέλουν να την αλλάξουν;
  2. Γιατί επιτίθεται συνεχώς ο ένας στον άλλο;
  3. Γιατί παραπονούνται διαρκώς για τη κακή συμπεριφορά του άλλου και τον κατηγορούν για τη προσωπική τους δυστυχία;

Ένα υπέροχο θέμα το οποίο μπορεί να αναλυθεί και να δούμε τι ίσχυε παλιά και τι ισχύει σήμερα σε μια μέση Ελληνική οικογένεια.

gamos

Τι ίσχυε στην Ελλάδα πριν 50 χρόνια;

Ας ξεκινήσουμε από παλιά. 50 χρόνια πίσω, στην δεκαετία του 70 στην Ελλάδα. Παλιά οι γυναίκες τρώγανε ξύλο και κέρατο και γενικότερα υποβάθμιση και δεν υπήρχε κανένας μα κανένας να τους απλώσει το χέρι και να τους βοηθήσει. Επιπλέον, ελάχιστες είχαν δικά τους χρήματα ακόμη και αν δούλευαν και σε περίπτωση που αποφάσιζαν να χωρίσουν, τους έτρωγε λάχανο το σόι για να μην ρεζιλευτούν ως οικογένεια. Οπότε, ποια θα το τολμούσε να ζητήσει διαζύγιο;

Διάβασε επίσης: Τα μυστικά ενός ευτυχισμένου γάμου

Οι σχέση εντός της οικογένειας ήταν σχέση αφέντη- δούλου. Ο άντρας ήταν ο αφέντης και η γυναίκα ήταν ο δούλος. Η γυναίκα δεν είχε δικαιώματα, μόνο υποχρεώσεις. Έπρεπε να φροντίζει το σπίτι, να καθαρίζει, να μαγειρεύει, να πλένει πιάτα και ρούχα, να φροντίζει τα παιδιά (συνήθως 5+) κτλ. Επίσης να είναι πάντα διαθέσιμη για σεξ μόλις της ζητηθεί από τον άντρα αφέντη. Αν αντιμιλούσε η εξέφραζε διαφορετική γνώμη έτρωγε ξύλο.

Ο άντρας δούλευε και όταν επέστρεφε στο σπίτι από την δουλειά τα περίμενε όλα έτοιμα.

Διάβασε επίσης: Άνοιγε τα μάτια σου στο πρώτο ραντεβού για να υπάρξει και δεύτερο

Δες και αυτό  Τηλεφωνικό σεξ

Οι γάμοι γινόντουσαν επί το πλείστον με προξενιά. Ο άντρας επέλεγε να παντρευτεί μια γυναίκα (στην πραγματικότητα επέλεγαν οι γονείς του) χωρίς ουσιαστικά να την γνωρίζει. Θα γνωριζόντουσαν αργότερα. Με βασικό όπλο το ξύλο και το στενό οικογενειακό περιβάλλον η γυναίκα γρήγορα καταλάβαινε τι ζητούσαν από εκείνη και τι έπρεπε να κάνει στην υπόλοιπη ζωή της. Δεν είχε γνώμη, δεν είχε δικαιώματα. Είχε μόνο υποχρεώσεις. Και έτσι μέχρι να πεθάνει. Ο άντρας μπορούσε να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες χωρίς να δίνει λογαριασμό. Αν κάτι τέτοιο το τολμούσε η γυναίκα ακολουθούσε δημόσια διαπόμπευση, ξυλοδαρμός και όχι λίγες φορές θάνατος.

Τι ισχύει σήμερα 2023;

Σήμερα πολύ πιο εύκολα παντρεύεσαι, οι περισσότερες γυναίκες εργάζονται, οπότε έχουν δικό τους εισόδημα, είναι μορφωμένες, έχουν ταξιδέψει και έχουν παραστάσεις από την ζωή ώστε να ξέρουν ποιο είναι καλό και ποιο όχι. Επίσης πολύ εύκολα ζητάνε διαζύγιο, ειδικά αν πιάσουν τον αγαπημένο τους σε εξωσυζυγικές περιπέτειες.

Γιατί οι γάμοι σήμερα δεν αντέχουν στον χρόνο?

  • Αρχικά δεν ξέρουν γιατί παντρεύονται και μόλις ξεκινήσει η πίεση και οι δυσαρέσκειες χωρίζουν.
  • Γιατί υπάρχει εγωισμός, επιφανειακά συναισθήματα και ευκολία στην αντικατάσταση.
  • Γιατί όλοι κοιτάνε την πάρτη τους.
  • Μια σχέση θέλει προσπάθεια κ απ’ τους δύο
  • Γιατί οι γυναίκες σπουδάζουν, δουλεύουν και είναι ανεξάρτητες, δεν χρειάζονται κανέναν να τους δώσει την οικονομική βοήθεια.

Διάβασε επίσης: Πώς να καταλάβεις ότι δεν κάνει καλό σεξ

sex-tilefonoΌταν δεν έχουν καλλιεργήσει το “ένα” το “μαζί”….Ο γάμος,είναι μοίρασμα,κατανόηση της ψυχής του άλλου, δόσιμο άνευ όρων. Και ο μεγαλύτερος εγωιστής, έξω απτό σπίτι του πρέπει να “γδύνει το είναι του” πριν μπει μέσα. Θέλει μεγάλο κόπο και πείσμα προσωπικό να μπαζώσεις τα άσχημα σου για την αγάπη. Όλα ξεκινούν από μέσα μας…Καχυποψία, δεύτερες σκέψεις, αμφιβολίες, εγωισμός, εγωκεντρισμός…..αυτά καταστρέφουν το μέσα σου και έπειτα το μεταξύ σας.

Δες και αυτό  Σχέση από απόσταση πως να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο

Εσύ θα παντρευόσουν μια πόρνη;

Γιατί προτιμούν κάτι που δεν τραβάει να το σταματάνε και όχι να σκύβουν το κεφάλι και να υπομένουν όπως πριν 60 και 70 χρόνια. Για ρωτήστε λίγο ηλικιωμένες γυναίκες σε χωριά να σας πουν τι γινόταν και πώς μια ζωή έπρεπε να υπακούν ή τον αφέντη πατέρα ή τον αφέντη σύζυγο και να μην έχουν δικαίωμα να σηκωθούν και να φύγουν και προστασία από πουθενά.

Οι κοινωνίες αλλάζουν και φυσικά και οι άνθρωποι αλλάζουν. Όλοι μας ελπίζουμε προς το καλύτερο. Καλύτερη ποιότητα ζωής, καλύτερες αποδοχές, οικονομική ανεξαρτησία, συμμετοχή και τον δυο στο μεγάλωμα και την ανατροφή τον παιδιών. Καλύτερη μόρφωση και παιδεία. Όλα αυτά συντελούν στην δημιουργία του σωστού πλέγματος όπου ένας άντρας και μια γυναίκα ισάξιοι μεταξύ τους να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια βιώσιμη οικογένεια.