Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πως να κάνεις φανταστικό πρωκτικό σεξ;

Το πρωκτικό σεξ δεν είναι ταμπού

Πολλοί Έλληνες είναι λάτρεις του πρωκτικού σεξ και το αναζητούν στης ερωτικές τους συντρόφους, γνωρίζοντας ότι το σεξ από την πίσω πόρτα μπορεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ηδονή εφόσον φυσικά γίνει σωστά, και με την κατάλληλη γυναίκα που έχει εμπειρίες στο άθλημα, και ξέρει πως να ερεθίσει τον εραστή της. Το πρωκτικό σεξ της προηγούμενες δεκαετίες αποτελούσε θέμα ταμπού, όμως τώρα τα νεαρά ζευγάρια δεν έχουν αυτό το πρόβλημα, και όχι μόνο δεν ντρέπονται να μιλούν για ερωτική απόλαυση από τον κώλο αλλά την εξασκούν σχεδόν σε κάθε ερωτική τους συναναστροφή.  Πολλοί σεξολόγοι πιστεύουν ότι αν το πρωκτικό σεξ γίνετε με το σωστό άτομο, η απόλαυση που μπορεί να σου δώσει είναι ακόμη μεγαλύτερη. Φυσικά , όλα εξαρτώνται από τις ατομικές σας προτιμήσεις και αντιλήψεις, όμως αν αισθάνεστε ότι θέλετε να δοκιμάσετε απαγορευμένες απολαύσεις τότε καλό είναι να συνεχίσετε να διαβάζεται…

Τι πρέπει να ξέρω όταν κάνω πρωκτικό σεξ;

Μην ξεχνάς ότι όταν κάνεις πρωκτικό σεξ η μετάδοση σεξουαλικά μεταδιδόμενων νόσων γίνεται πολύ ευκολότερα. Έχει αποδειχθεί ότι στα ζευγάρια που κάνουν πρωκτικό σεξ ο κίνδυνος μετάδοσης των ΣΜΝ είναι κατά 30 % μεγαλύτερος. Αν αγαπάτε την ζωή σας, αλλά και του συντρόφου σας προστατέψετε τες χρησιμοποιώντας πάντα προφυλακτικό. Το προφυλακτικό είναι η ασφαλέστερη προστασία ενάντια στη μόλυνση και της ασθένειες. Στον πρωκτό ζούνε πάρα πολλά βακτήρια, τα οποία εύκολα μπορεί να μεταφερθούν στο πέος σας και να σας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Μην κάνετε το λάθος να εναλλάσσεστε στης τρύπες της γυναίκας, από τον πρωκτό στον κόλπο και αντίστροφα αφού αυτό γίνεται μόνο στης τσόντες. Αν θέλετε να κάνετε πρωκτικό σεξ μετά το κολπικό αλλάξτε προφυλακτικό.

Δες και αυτό  Όταν το σεξ γίνει εμμονή

Τα λιπαντικά είναι για να τα χρησιμοποιείς.

Ο πρωκτός αποτελεί το σημείο εξόδου από το ανθρώπινο σώμα και ο σφιγκτήρας υπάρχει εκεί για να συγκρατεί τα περιττώματα, οπότε για να εισέλθεις εσύ από έξω πρέπει να τον λιπάνεις καλά. Όμως ο πρωκτός δεν έχει τα κολπικά υγρά τα οποία βοηθούν στο σεξ οπότε χρειάζεται λίπανση για να μαλακώσει. Για να μην νιώσει πόνο η γυναίκα αλλά ευχαρίστηση χρησιμοποίησε το κατάλληλο πρωκτικό λιπαντικό πριν κάνεις είσοδο με το πέος σου. Για να αποφύγεις ρήξεις στον πρωκτό και εκδορές στο όργανο σου φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι προσεκτικές και απαλές, σπρώχνοντας μαλακά και όχι απότομα.

Πριν το πρωκτικό σεξ κάντε ένα κλύσμα.

Πριν κάνετε πρωκτικό σεξ κάντε ένα κλύσμα στην γυναίκα για να αδειάσει ότι τροφή υπάρχει στο στομάχι έτσι ώστε να μην βγει στο πέος σας όταν κάνετε διείσδυση. Είναι ότι χειρότερο μπορείτε να φανταστείτε. Τα περιττώματα επάνω στο μόριο σας θα σας ξενερώσουν και θα χαλάσουν όλη την ερωτική ατμόσφαιρα. Οπότε είναι πολύ καλύτερα 2-3 ώρες πριν κάνετε σεξ από την πίσω πόρτα η γυναίκα να κάνει ένα κλύσμα. Το σώμα πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό για να δεχτεί την σεξουαλική ηδονή.

Η σεξουαλική πράξη πρέπει να φέρνει χαρά και όχι πόνο ή ντροπή.

Αν δεν είστε έτοιμος να κάνετε πρωκτικό σεξ μην το επιχειρήσετε. Ειδικά η γυναίκα πρέπει να το θέλει και όχι να την εξαναγκάσετε να το κάνει, αφού θα νιώθει αμήχανα, θα είναι σφιγμένη και στο τέλος δεν θα καταφέρετε να κάνετε είσοδο και ο εκνευρισμός θα μεταφερθεί και στους δυο σας, με αποτέλεσμα το σεξ να πάει περίπατο.

Δες και αυτό  Ερωτικές απιστίες κατά την διάρκεια του Euro 2012

Χρησιμοποίησε το ντους.

Το νερό στο ντους έχει χαλαρωτική επιρροή στον ψυχισμό, αλλά και υγραίνει και χαλαρώνει τον πρωκτό. Έτσι η πρώτη σας ερωτική πράξη από πίσω, μπορεί να είναι στην μπανιέρα. Υπάρχουν πολλά λιπαντικά τα οποία είναι αδιάβροχα οπότε επιλέξτε ένα και χρησιμοποιήστε το. Το ζεστό νερό και ο ατμός θα χαλαρώσουν τα κορμιά σας και θα σας προδιαθέσουν. Όταν νιώσετε έτοιμοι δοκιμάστε διάφορες στάσεις μέχρι να βρείτε εκείνη που σας αρέσει.

Ποιες είναι οι κατάλληλες στάσεις για πρωκτικό σεξ;

Κάποιες στάσεις διευκολύνουν τη διείσδυση, ας δούμε της δυο πιο διαδεδομένες

Η χελώνα

Η γυναίκα κάθετε σε στάση χελώνας με τα πόδια ενωμένα και τα οπίσθια της είναι τουρλωμένα προς τα έξω. Παραλλαγή της χελώνας είναι να καθίσει σε ένα σκαμπό και να τουρλώσει τον κώλο της.

Σκυλίσια στάση

Η κλασσική στάση στα τέσσερα όπου εκτός του ότι μπορείς να κάνεις διείσδυση στον κόλπο της μπορείς να κάνεις σεξ στον πρωκτό της.

Το πρωκτικό σεξ για να γίνει σωστά απαιτεί εμπιστοσύνη.

Το πρωκτικό σεξ μπορεί να είναι μια καταπληκτική εμπειρία όμως μπορεί να γίνει και ολοκληρωτική καταστροφή η οποία να επηρεάσει της προσωπικές σας σχέσεις και να οδηγήσει ακόμη και στον χωρισμό. Για να αποφευχθεί η αποτυχία πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά τον σύντροφό σας και να του έχετε εμπιστοσύνη. Ειδικά οι γυναίκες σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να συμφωνήσουν να κάνουν πρωκτικό σεξ με κάποιον άντρα στον οποίο δεν έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Μην την πιέζετε και εφόσον υπάρχει ανασφάλεια και πόνος μην επιμένετε.

Οδηγός πρωκτικό σεξ

Ερωτικές ιστορίες

Δες και αυτό  Το τηλεφωνικό σεξ το σωστό. Οδηγός πως να το κάνεις καυλωτικά

Τι σεξ μας αρέσει να κάνουμε;