Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Οι 3 καλύτερες εφαρμογές για sexting

Γνωριμίες στο Ίντερνετ

Σε έναν κόσμο όπου οι διαδικτυακές γνωριμίες και οι περιστασιακές συναναστροφές έχουν γίνει πλέον κανόνας, ένα ραντεβού στα τυφλά μπορεί ακόμα να φαίνεται ρομαντικό, όμως οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για να διαθέσουν για να κάνουν νέες ερωτικές γνωριμίες. Μερικές φορές, και μόνο η σκέψη να φορέσετε «πραγματικά» ρούχα, να δημιουργήσετε πνευματώδεις συνομιλίες με κάποια άγνωστη σας κοπέλα, και να μετακινηθείτε στο πραγματικό σημείο συνάντησης με λεωφορείο, μετρό ή ταξί μπορεί να είναι κουραστική.

Ανεξάρτητα από το είδος της συνάντησης που σχεδιάζετε, όταν πρόκειται για ραντεβού, θα απαιτείται πάντα κάποιου είδους σωματικής προσπάθειας. Και φυσικά θέλει κάποια προετοιμασία εκ μέρους σας.

sex-sto-tilefono

Όλα αυτά λείπουν από την γνωριμία σε σαιτ γνωριμιών και ακριβώς αυτό είναι το τεράστιο πλεονέκτημα τους. Βρίσκεις το σαιτ στο ίντερνετ, φτιάχνεις προφίλ, βάζεις μερικές ωραίες φωτογραφίες και ένα κείμενο τι ψάχνεις και τι προσφέρεις και στέλνεις μηνύματα επικοινωνίας στης κοπέλες που σου αρέσουν στης φωτογραφίες.

Θα ακολουθήσει συνάντηση για καφέ, και αν υπάρξει χημεία – σεξ.

Τι είναι το sexting;

Το Sexting είναι η τέχνη της αποστολής σεξουαλικών φωτογραφιών ή μηνυμάτων σε ένα ή περισσότερα άτομα που το επιθυμούν μέσω τηλεφώνου. Όπως το ίδιο το σεξ, έτσι και το sexting είναι μια ευκαιρία για σένα να απελευθερωθείς, να εξερευνήσεις της επιθυμίες σου στο κρεβάτι και να γνωρίσεις καλύτερα τον σύντροφό σου. Το sexting μπορεί να ωφελήσει τόσο εσάς όσο και την καινούρια σας σχέση, αρκεί να ξέρετε πως να κάνετε τα σωστά βήματα.

Διαβάστε επίσης: Πως το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να αλλάξει την ζωή μας;

Δες και αυτό  Σεξ για ένα βράδυ

Κάποτε θεωρούνταν ταμπού, σήμερα όμως το sexting είναι πλέον οριστικά mainstream. Σύμφωνα με μια έρευνα του 2023 σε 1043 ενήλικες στις Ελλάδα, το 87 % των συμμετεχόντων είπε ότι έχει στείλει και λάβει ερωτικά μηνύματα στο άλλο φύλο.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές sexting;

Για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία του sexting, και να κάνετε νέες γνωριμίες, δοκιμάσαμε μερικές από τις κορυφαίες εφαρμογές ιδιωτικής συνομιλίας. Με βάση την έρευνά μας και τις πρακτικές δοκιμές μας, περιορίσαμε τη λίστα μας στης 3 καλύτερες εφαρμογές κατά την γνώμη μας που δίνουν προτεραιότητα στο απόρρητο, την ασφάλεια και τη φιλικότητα προς τον χρήστη. Φυσικά έχουν δωρεάν επιλογές, όμως αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλες τους της λειτουργίες έχουν κάποιο κόστος.

Διαβάστε επίσης: Πόσα χρήματα βγάζουν τα μοντέλα στο OnlyFans;

tilefoniko-chat

Τα 3 καλύτερα sexting apps

1. Το Confide είναι μια ασφαλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που σας επιτρέπει να έχετε ειλικρινείς, αφιλτράριστες και εμπιστευτικές συνομιλίες. Είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή ασφαλούς ανταλλαγής μηνυμάτων για στελέχη, επαγγελματίες σε ευαίσθητους κλάδους — και άτομα που λαχταρούν φλερτ, χωρίς ηχογράφηση συνομιλίες.

Με την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και τα αυτοκαταστροφικά μηνύματα, τα μυστικά σας είναι κλειδωμένα από αδιάκριτα μάτια. Δεν υπάρχει στιγμιότυπο οθόνης ή προώθηση και τα μηνύματα διαγράφονται αυτόματα από τις συσκευές και των δύο χρηστών μετά την ανάγνωσή τους. Κοιμάστε ήσυχοι ότι η γυναίκα σας δεν πρόκειται να σας πιάσει στα πράσα.

2. Το Plenty of Fish (POF) είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε έναν πιθανό ερωτικό σύντροφο. Με τη μεγάλη βάση χρηστών και την ενεργή κοινότητα, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάποιον που ενδιαφέρεται να μοιραστεί μια οικεία στιγμή. Το POF είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να ρίξετε το δίχτυ σας και να συνδεθείτε με κάποιον, είτε ψάχνετε για μια περιστασιακή ξεπέτα, είτε για τηλεφωνικό σεξ chat.

Δες και αυτό  Κόμπλεξ κατωτερότητας

3. Το DUST είναι μια ασφαλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για άτομα που θέλουν να διατηρήσουν τις συνομιλίες τους ιδιωτικές χωρίς να πληρώσουν πολλά. Διαθέτει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, αυτοκαταστροφικά μηνύματα και ανώνυμα μηνύματα. Αν και μπορεί να μην διατίθεται στην αγορά ως εφαρμογή sexting, το γεγονός ότι το DUST σας κρατά ανώνυμους και καθαρίζει αυτόματα τα μηνύματά σας, το καθιστά ιδανικό για όποιον θέλει να στείλει ξεκάθαρες εικόνες ή κείμενα χωρίς να αφήσει ίχνη.

Σήμερα ζούμε σε μια εποχή όπου τα πάντα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και το πιο πολύτιμο πράγμα στην ζωή μας είναι ο ελεύθερος χρόνος ο οποίος γίνετε ολοένα και λιγότερος. Η ζωή και η εργασία σε μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα μας τρώει σχεδόν όλη την ημέρα με αποτέλεσμα να ψάχνουμε διόδους διαφυγής και σεξουαλικής απόλαυσης οι οποίες πρέπει να είναι γρήγορες και να μην μας κουράζουν επιπλέον.

Σε αυτές της συνθήκες οφείλεται η τεράστια δημοτικότητα που έχουν οι εφαρμογές γνωριμιών που έχουμε όλοι στα κινητά μας τηλέφωνα.