Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πως θα καταλάβεις ότι αρέσεις σε μια γυναίκα;

Πως παίζεται σωστά το ερωτικό παιχνίδι;

Οι γυναίκες θεωρούνται πιο απρόβλεπτες και με πιο πολύπλοκη ψυχοσύνθεση από τους άντρες. Υπάρχουν φορές που και οι ίδιες δεν ξέρουν τι θέλουν και αλλάζουν γνώμη 25 φορές το δευτερόλεπτο με αποτέλεσμα να συγχύζουν τους άντρες τους ή όποιον προσπαθεί να της καταλάβει χρησιμοποιώντας την λογική του. Φαίνεται ότι η γυναικεία λογική είναι διαφορετική από την αντρική. Πως όμως τότε ένας άντρας θα καταλάβει ότι κάποια γυναίκα ενδιαφέρεται για αυτόν ερωτικά; Ποια είναι εκείνα τα σημάδια του σώματος που θα προδώσουν το ενδιαφέρον της;

Πάντα υπάρχει διαφορά μεταξύ του σεξαπίλ και της χυδαιότητας και το ίδιο ισχύει και για της γνωριμίες.

Ας δούμε 7 σημάδια της γλώσσας του γυναικείου σώματος που προδίδουν ότι “η γκόμενα μας γουστάρει” και ας φροντίσουμε να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον της.

Όμορφη μαυρομάλλα
7)Το παιχνίδι με τα μαλλιά της

Όταν μια γυναίκα συνομιλεί με κάποιον άντρα που της αρέσει και παίξει με τα μαλλιά της αυτό είναι καλό σημάδι αφού από την μια δείχνει ενδιαφέρον και από την άλλη θέλει να φαίνεται ωραία μπροστά σου οπότε περιμένει την δική σου κίνηση. Τόλμησε να της μιλήσεις και να προχωρήσεις σε γνωριμία.

6) Ματιά προς τα χείλη σου

Μια κοπέλα που ενδιαφέρεται να κάνει σχέση ή γνωριμία με έναν άντρα θα τον κοιτάξει στα χείλη δείχνοντας του ότι της αρέσει και ότι θα ήθελε να δοκιμάσει το φιλί του. Μην περιμένεις να σου το πει όμως αν το νιώσεις προχώρα με αυτοπεποίθηση.

5) Σταυροπόδι
Όταν μια γυναίκα σταυρώνει τα πόδια της βάζει έναν τοίχο μπροστά της δείχνοντας ότι δεν είναι διατεθειμένη να κάνει νέες γνωριμίες. Αντίθετα όταν κάθετε με ανοιχτά πόδια ψάχνετε…

Δες και αυτό  Συζυγικές σχέσεις και προβλήματα

4) Σε κοιτάει

Οι γυναίκες έχουν ατομικά ραντάρ που πιάνουν και της χαμηλότερες συχνότητες και αντιλαμβάνονται της αντρικές ματιές από μεγάλη απόσταση. Πάντα μια γυναίκα ξέρει πότε την κοιτάει κάποιος άντρας και θα φροντίσει να του ανταποδώσει το βλέμμα. Η αλλαγή της στάσης του σώματος δείχνει ενδιαφέρον για το αντικείμενο και συνήθως θα σε κοιτάξει στα μάτια. Αν δεν αντέχεις μια γυναικεία ματιά τότε καλύτερα μην μπεις στον κόπο να την προσεγγίσεις.

3)Ψάχνει αφορμές να σε δει ξανά

Όταν μια κοπέλα ενδιαφέρεται φροντίζει να βρίσκεται κοντά στο αντικείμενο του πόθου της οπότε κοιτάξτε γύρω σας για κορίτσια που τους αρέσει η συντροφιά σας. Δεν είναι τυχαία η συνάντηση το πρωί πηγαίνοντας στην δουλειά με εκείνη την ελκυστική κοκκινομάλλα…που συμβαίνει για 3 φορά σε 4 ημέρες.

2) Αγγίζοντας το χέρι σου

Εδώ πλέον το σημάδι είναι πιο φανερό αφού κάθε άγγιγμα μεταφέρει ξεκάθαρο μήνυμα ενδιαφέροντος. Δεν θα πιάσεις το χέρι κάποιας που δεν σε ενδιαφέρει. Όταν εκείνη κάνει το πρώτο βήμα και σε αγγίζει το κάνει για να σου δείξει τα συναισθήματα της, προς εσένα. Μην την απογοητεύεις.

1) Είναι χαμογελαστή σε κάθε σας συνάντηση

Εδώ μπορείς να διαβάσεις το άρθρο για της 5 αλήθειες και ψέματα για το σεξ, καθώς και απαντήσεις στην ερώτηση “Τι άντρα να παντρευτώ.”

Όταν συναντάς μια γυναίκα που γουστάρεις και αυτή σου χαμογελάει πάντα σημαίνει ότι της αρέσεις. Πίστεψε με αν δεν της αρέσεις δεν πρόκειται να σου χαμογελάσει ποτέ, και συνήθως οι γυναίκες δείχνουν μια ψυχρότητα προς τους άντρες που είτε τους είναι αδιάφοροι είτε της ενοχλούν με την συμπεριφορά τους. Όταν λοιπόν συναντιέστε και εκείνη σου χαμογελά είναι μια πρόσκληση να κάνεις το πρώτο βήμα. Αν δε γελά με τα ανέκδοτα σου, ή με κάτι αστείο που λες και εσύ ξέρεις ότι δεν είναι και τόσο αστείο το ενδιαφέρον της είναι φανερό οπότε κάνε την πρώτη κίνηση και μίλησε της για τα αισθήματα σου.