Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ροζ τηλέφωνα και δημόσιοι υπάλληλοι

Δημόσιοι υπάλληλοι και ροζ τηλέφωνα

roz-tilefonaΈνα θέμα – σκάνδαλο που συνέβαινε και συμβαίνει σε πάρα πολλές δημόσιες υπηρεσίες ακόμη και τώρα σε περιόδους οικονομικής κρίσης, είναι δημόσιοι υπάλληλοι που βαριούνται στον χώρο εργασίας τους να καλούν σε ροζ γραμμές 090 και να χρεώνουν πολύ μεγάλα ποσά της υπηρεσίες όπου εργάζονται.

Κάτι η ανευθυνότητα, κάτι η βαρεμάρα στην υπηρεσία, κάτι το γεγονός ότι πολλά άτομα έχουν πρόσβαση στο συγκεκριμένο τηλέφωνο οπότε είναι αδύνατο να εντοπιστούν τους ωθεί να διασκεδάζουν καλώντας ροζ τηλέφωνα μη πληρώνοντας φυσικά το κόστος.

Τι πιο καλύτερο από αυτό, και μιλάς με της γκόμενες και να κάνεις το κέφι σου τζάμπα. Τι σε νοιάζει ποιος θα πληρώσει? Κανένας ΔΥ δεν νοιάζεται για την υπηρεσία του, η κλασσική κουβέντα είναι τι σε νοιάζει ρε, δικό σου είναι, δημόσιο είναι θα το πληρώσουν και αυτή η ωχαδερφιστική νοοτροπία και γράψτα όλα στα @@ σου συνεχίζει και σήμερα να κυριαρχεί στο Δημόσιο.

Βέβαια πάρα πολύ λίγα από αυτά βλέπουν το φως της δημοσιότητας και σε ακόμη λιγότερα αποφασίζεται να γίνει ενδελεχής διερεύνηση σε βάθος οι περιβόητες ένορκες διοικητικές εξετάσεις οι οποίες επί το πλείστον γίνονται μόνον όταν ένα θέμα βγαίνει προς τα έξω και γίνεται γνωστό στο ευρύ κοινό είτε λόγω κάποιας δημοσιογραφικής έρευνας είτε κάποιου τυχαίου περιστατικού. Όμως ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις οι ένοχοι σπάνια τιμωρούνται και οι επιβαλλόμενες ποινές είναι αμελητέες γι’ αυτούς. Για όλες τις υπόλοιπες οι οποίες δεν φτάνουν στο φως υπάρχει η απόλυτη συγκάλυψη.

Έτσι λοιπόν πρόσφατα σε κοινωνική υπηρεσία ακριτικού νησιού ανέκυψε ένα τέτοιου είδους σκάνδαλο όταν έφτασαν φουσκωμένοι τηλεφωνικοί λογαριασμοί. Ο διοικητής του ιδρύματος επιλήφθηκε αμέσως του θέματος και κατά την έρευνα του διαπίστωσε ότι κάποιοι τηλεφωνικοί αριθμοί ήταν αδρά υπερχρεωμένοι διότι προφανώς κάποιοι από τους υπαλλήλους του ιδρύματος χρησιμοποιούσαν τις εν λόγω τηλεφωνικές γραμμές για να καλούν σε ροζ γραμμές τύπου 090.

Δες και αυτό  Συνέντευξη με την phone sex operator Σούλα

Ο διοικητής κάλεσε το προσωπικό και ανακοίνωσε την απόφασή του να κατανεμηθούν ισόποσα οι λογαριασμοί μια και δεν μπορούσε να αποδοθεί σε κάποιον ή σε κάποιους μεμονωμένα η χρήση αυτών των τηλεφωνημάτων.

Όπως ήταν φυσικό στην απόφαση αυτή, αντέδρασε το προσωπικό υποστηρίζοντας ότι πρόσβαση στα ροζ τηλέφωνα που χρέωσαν το ίδρυμα υπέρμετρα  είχαν και έχουν οι διοικητικοί υπάλληλοι.

Προ του αδιεξόδου αυτού κάποιος υπάλληλος παραδέχθηκε ότι έκανε τηλεφωνήματα από συγκεκριμένη συσκευή και το κόστος αυτών ήταν της τάξεως κάποιων εκατοντάδων ευρώ. Δέχθηκε να επωμιστεί το μερίδιο που του αναλογούσε όμως δεν δεχόταν με τίποτα να πληρώσει το σύνολο του λογαριασμού αξίας κάποιων χιλιάδων ευρώ.

Ο διοικητής του ιδρύματος πλέον λόγω του τέλματος που είχε δημιουργηθεί αποφάσισε να δώσει μία πίστωση χρόνου σε όλους εκείνους τους υπαλλήλους, οι οποίοι με τις ενέργειές τους, να τηλεφωνούν σε ροζ γραμμές χρέωσαν ασυλλόγιστα το ίδρυμα, να αποκαλυφθούν και να πληρώσουν τους λογαριασμούς διότι σε διαφορετική περίπτωση θα είναι αναγκασμένος να προχωρήσει άμεσα σε ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ).

Ροζ τηλέφωνα και τηλεφωνικό σεξ + βαριεστημένοι δημόσιοι υπάλληλοι και Ελληνικά @@.