ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τι απέγιναν τα ροζ τηλέφωνα?

όμορφα πόδιαΓεια σου, κάλεσες την πιο καυτή τηλεφωνική γραμμή της Ελλάδας. Αν θέλεις να ακούσεις μια ξανθιά αμαρτωλή γυναίκα, πάτησε 1, αν θέλεις να ακούσεις τον μελαχρινό μας άγγελο, πάτησε 2, αν σου αρέσουν οι ερωτικές ιστορίες, πάτησε 3. Αν προτιμάς της αυταρχικές αφέντρες, πάτησε 4. Η υπηρεσία απευθύνεται μόνο σε ενήλικους. Είμαι εδώ αγόρι μου και σε περιμένω για να εκπληρώσω της πιο βρώμικες σεξουαλικές σου φαντασιώσεις.

Σεξ τηλέφωνα και πιτσιρικάδες

Όταν ήμαστε στην εφηβική ηλικία και ανακαλύπταμε τον κόσμο γύρω μας καλούσαμε συχνά σε τέτοια ροζ τηλέφωνα σεξ για να αυτοεπιβεβαίωσουμε τον ανδρισμό μας, η για να κάνουμε πλάκα. Οι μπουρδελότσαρκες και τα στριπτιζάδικα ήταν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα. Όσοι δεν είχαν τα λεφτά για να δούνε ζωντανά γυναίκα και να κάνουν σεξ μαζί της, αρκούνταν στα σεξ τηλέφωνα. Ήταν πολύ ποιο φτηνά. Καμιά φορά όμως οι λογαριασμοί τηλεφώνου ξέφευγαν καθότι οι ορμές ήταν μεγάλες και τότε οι γονείς έπρεπε να μας πούνε δυο πράγματα για το πως λειτουργούν και τι προσφέρουν τα σεξ τηλἐφωνα. Στην ουσία πεταμένα λεφτά, αφού με το 20άρικο που θα ξοδέψεις μπορείς κάλλιστα να κεράσεις την γκόμενα που γουστάρεις στο καφέ.

10 χρόνια πριν το ροζ τηλέφωνο ήταν κυρίαρχο

Την προηγούμενη δεκαετία το τηλεφωνικό σεξ γνώριζε μεγάλη άνθηση. Παντού στης εφημερίδες και στην αγγελίες έβλεπες ροζ τηλέφωνα να σε καλούν υποσχόμενα λίγες στιγμές αγχώδους ηδονής. Όσοι βλέπανε γερμανικά και γαλλικά κανάλια μετά της 12 τα μεσάνυχτα, παίζανε σέξι βιντεάκια όπου αιθέριες ξανθές υπάρξεις χαριεντίζονταν και σε καλούσαν να της καλέσεις για να διαπιστώσεις ότι στο 90% ήταν ηχογραφημένα μηνύματα. Σιγά μην καθόντουσαν οι γκόμενες στο τηλέφωνο και να περιμένουν τον κάθε φίτσουλα να κάνουν τηλεφωνικό σεξ μαζί τους, τζάμπα. Όμως όσο πλήρωνε ο κάθε ένας οι γυναίκες ήταν πρόθυμες να εκπληρώσουν κάθε του φαντασίωση.

Δες και αυτό  Ο φαντάρος και το ροζ τηλέφωνο

Τι γίνετε τώρα με το τηλεφωνικό σεξ?

Τώρα τα σεξ τηλέφωνα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, και την θέση τους πήρε το δωρεάν πορνό στο Ίντερνετ. Κάθε 5η σελίδα στο δίκτυο έχει ως θέμα το σεξ, είτε σε soft, είτε σε hard μορφή. Το  Ίντερνετ έβαλε τέλος στα “ροζ τηλέφωνα”, αφού καμιά κοπελίτσα δεν μπορεί να ανταγωνιστή τα πόρνο tracker τα οποία έχουν τόσες πολλές ώρες σεξ που σου χρειάζονται 3 ζωές για να τα δεις όλα. Το τηλεφωνικό σεξ μεταφέρθηκε στο διαδίκτυο και έγινε ακόμη πιο ζωντανό αφού δεκάδες σαιτ προσφέρουν sex chat με οnline κάμερες σε ιδιωτικά δωμάτια, όπου βλέπεις μόνο εσύ την κοπέλα και παίζεις μαζί της.

Τι απέγινε όμως η βιομηχανία των ροζ τηλεφώνων?

Εξαφανίστηκε? Όχι φυσικά. Τα ροζ τηλέφωνα έγιναν live stream web cam. Η εικόνα μπήκε δυναμικά και έδωσε τρομερή ώθηση σε όσους αναζητούσαν πορνό στο Ίντερνετ. Είναι τελείως διαφορετική αίσθηση να ακούς μια κοπέλα να σου μιλάει ψιθυριστά στο τηλέφωνο και να την βλέπεις ζωντανά να γδύνετε μπροστά σου. Έτσι το sex chat σε διάφορες ιστοσελίδες γρήγορα μεταφέρθηκε σε web camera όπου όσο πληρώνεις η κοπέλα σου νοικιάζει τον χρόνο της και σου δείχνει τα θέλγητρα της. Και εσύ εθίζεσαι ακόμη περισσότερο και πληρώνεις ακόμη πιο πολύ αφού το μάτι δεν χορταίνει.

Ο παλιός καλός καιρός

Για τους λάτρεις του παλιού καλού καιρού που τα ροζ τηλέφωνα πρόσφεραν σεξ στιγμές εμείς κρατήσαμε το 9099909901 όπου τα κορίτσια μιλούν ζωντανά με τους πελάτες τους. Έτσι για τους φαν του cult. Άκουσε τες….Έχουν κάτι να σου πουν.