Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πρωινό σεξ για καλή διάθεση

Θα μπορούσατε να κάνετε έκπληξη στον σύντροφό σας ξυπνώντας τον το πρωί και κάνοντας σεξ. Το πρωί οι περισσότεροι άντρες ξυπνάνε με αυξημένη σεξουαλική όρεξη, αφού το σώμα έχει ξεκουραστεί όλο το βράδυ και είναι έτοιμο να κάνει σεξ. Αν νιώθετε τόσο κουρασμένοι το βράδυ που δεν έχετε καμιά όρεξη για σεξουαλικά παιχνίδια τότε το πρωινό σεξ ενδείκνυται.

πρωινό σεξ
Το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο ξύπνημα.

Ενώ όμως ο άντρας όταν ξυπνάει σχεδόν πάντα έχει όρεξη για σεξ, στην γυναίκα σπάνια ισχύει παρόμοια κατάσταση αφού ο γυναικείος οργανισμός έχει διαφορετική δομή. Και μόνο η σκέψη ότι ξυπνώντας από τον ύπνο δεν θα δείχνει όμορφη και επιθυμητή, της καταστρέφει οποιαδήποτε σεξουαλική επιθυμία.

Πια είναι όμως ψέματα και πια αλήθειες στο σεξ; Η γυναίκα έχει ανάγκη να κάνει ένα ντους, να πιείτε τον πρωινό καφέ, να φτιαχτεί στον καθρέφτη και ίσως ενδεχομένως μετά της ανοίξει η όρεξη για σεξ, με την κατάλληλη προτροπή φυσικά του συζύγου ή του εραστή. Όμως συνήθως “μετά” ο χρόνος για σεξ είναι περιορισμένος αφού η ημέρα έχει αρχίσει και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Έτσι, συνήθως επιλέγεται ένα γρήγορο και παθιασμένο 10λεπτό όπου ότι προλάβεις να κάνεις και να χαρείς, πρόλαβες. Μετά έχει δουλειά…

Όσοι άντρες καταφέρνουν να συνδυάσουν την δουλειά με κάποια παράνομη σχέση, και πηγαίνοντας για δουλειά πρωί πρωί να έχουν την δυνατότητα πριν πιουν τον πρωινό καφέ στο γραφείο να κάνουν σεξ θα με καταλάβουν τι εννοώ. Το πάθος του παράνομου είναι που ανεβάζει την αδρεναλίνη στο μάξιμουμ.

Έρευνές έχουν δείξει ότι το πρωινό σεξ έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα, και στα δυο φύλα αφού γεμίζει της μπαταρίες και δίνει ώθηση όλη σου η ημέρα να είναι ευχάριστη. Ιδιαίτερα όταν το σεξ γίνει με την ερωμένη στο σπίτι της ή σε κάποιο ξενοδοχείο έστω και αν είναι ολιγόλεπτο είναι αρκετό για να σε γεμίσει και να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου. Το όλο παιχνίδι βρίσκεται στην αναμονή. Όσο την περιμένεις για να μπορέσεις να την οδηγήσεις στο κρεβάτι, ή να βρεθείς κάτω από τα σεντόνια της και να την απολαύσεις.

Δες και αυτό  Πως καταστρέφουμε μια σχέση

Αν αναρωτιέστε τι άντρα να παντρευτείτε αυτό το άρθρο είναι η απάντηση…

Πάντα το παράνομο σεξ είναι καλύτερο και έχει πιο έντονο πάθος από το συζυγικό όπου τα πράγματα είναι προβλέψιμα και λείπει η φλόγα.  Έτσι οι επιλογές που έχετε ως άντρες μπροστά σας είναι δυο:

– Πρωινό σεξ με την σύζυγο. Συνήθως βαρετό, περισσότερο σπάνιο, και ακόμη πιο δύσκολο να καταφέρει να σας γεμίσει.

– Πρωινό σεξ με την ερωμένη. Ακόμη και ολιγόλεπτο είναι αρκετό να σας φορτίσει με την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για μερικές ημέρες. ΄-) Προσοχή μόνο στον σύζυγο, αφού συνήθως η ερωμένη είναι παντρεμένη και ο κίνδυνος ελλοχεύει….

Να έχετε μια όμορφη και σέξι ημέρα….και είμαι σίγουρος ότι μια κλήση στο ροζ τηλέφωνο 9091927854 θα την κάνει πιο όμορφη, και θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στο φουλ….