Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Σχέσεις και στρατός

Όταν η πατρίδα καλεί τον καλό σας.

ερωτικές σχέσεις στον στρατόΤι ερωτικές σχέσειςμπορείς να κάνεις όσο ο καλός σου σκάβει με τον κασμά στην Λήμνο, ψάχνοντας να βρει πετρέλαιο?

Μια αναπόφευκτη στιγμή στην ζωή κάθε άντρα είναι όταν καλείται να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Οι προσωπικές σχέσεις, οι ερωτικές σχέσεις και η κοινωνική ζωή εγκαταλείπονται και ακολουθεί ένα δυο χρόνια μοναχικής μαλ***ιας. Σίγουρα είναι μια υποχρέωση που οι περισσότεροι θα θελαν να αποφύγουν ειδικά όταν είναι περίοδος που διατηρούν μια σχέση και πρέπει να την αφήσουν πίσω τους. Κανείς δεν θέλει να αφήσει τους έρωτες για να ντυθεί στο χακί.

Προσωπικές σχέσεις και στρατιωτική θητεία

Κάποιοι έχοντας καλό βύσμα, αποφεύγουν να υπηρετήσουν την μαμά Πατρίδα η πάνε στον στρατό για ελάχιστους μήνες. Ο καθένας όπως μπορεί…

Οι απλοί και οι μη έχοντες “δόντι” πάνε εκεί που δεν πάνε οι άλλοι. Έβρος (Γκατζολία) , Λήμνος (Κασμαδία) κτλ. 2 χρόνια τελείως χαμένα από την ζωή σας εκπληρώνοντας συμφέροντα άλλων και μαθαίνοντας πως να λουφάρετε και πως να γίνεστε εντελώς άχρηστοι. Κακές συνήθειες που σε πολλούς μένουν για πάντα.

Αφού λοιπόν αποχαιρετήσετε τον καλό σας και μείνετε με άπειρο διαθέσιμο χρόνο στα χέρια σας που πριν τον γεμίζατε με τις καθημερινές σας ασχολίες, τι κάνετε; Ερωτικές σχέσεις και γυμναστήριο? Είναι δυνατόν? Σίγουρα λύση δεν είναι να τον βομβαρδίζεται κάθε ώρα και στιγμή με μηνύματα για να δείξετε πόσο στεναχωρημένη είστε και πόσο σας λείπει.

Αν σας λείπει φυσικά! Με αυτό τον τρόπο θα τον γεμίσετε ενοχές για κάτι που δεν επέλεξε να κάνει αλλά του το επέβαλαν. Επίσης αναλογιστείτε πως και ο ίδιος δεν είναι διακοπές, ούτε περνάει ευχάριστα, οπότε μην του γκρινιάζετε και μην του ρίχνεται την ψυχολογία. Αντίθετα πρέπει να τον ενθαρρύνεται και να του θυμίζετε πως και αυτό είναι μια φάση στην ζωή του, που με υπομονή και τη δική σας συμπαράσταση θα περάσει.

Δες και αυτό  Γυναικεία τιμιότητα

Ερωτικές σχέσεις στον στρατό?

Αφού λοιπόν ξεκολλήσετε από το τηλέφωνο καλό είναι να βρείτε κάποιες δημιουργικές ασχολίες που θα απασχολούν το μυαλό σας αλλά θα σας προσφέρουν και κάποιες ευχάριστες ώρες.

Μια πρώτη λύση είναι επιτέλους να γραφτείτε και να ξεκινήσετε  το γυμναστήριο κάτι που οι περισσότερες από εμάς θέλουν αλλά ποτέ δεν βρίσκουν χρόνο, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία σας. Οι προσωπικές σχέσεις δεν θα καλυτερεύσουν όμως έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να “βγάλετε” νέο γκόμενο. Αν δεν είστε τόσο αθλητικός τύπος μια επίσης καλή ιδέα είναι τα μαθήματα χορού. Είναι κάτι που σίγουρα θα ανεβάσει κατά πολύ την διάθεση σας.

Αν είστε από τα διαβαστερά άτομα μπορείτε κάλλιστα να μάθετε μια καινούργια γλώσσα, κάτι που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εφόδιο και για την επαγγελματική σας και όχι μόνο ζωή. Σημαντικό ακόμα είναι να μην ξεχάσετε την εθελοντική εργασία. Είναι μια πολύ καλή κίνηση που και τον ελεύθερο χρόνο σας θα γεμίσετε αλλά και θα προσφέρετε εκεί όπου σας έχουν ανάγκη.

Σίγουρα λύσεις υπάρχουν πολλές, φτάνει να βρείτε αυτή που θα σας αρέσει περισσότερο, μέχρι να γυρίσει πίσω ο αγαπημένος σας.

Σεξουαλικά απαλευθερωμένες σχέσεις

Ως τελευταία λύση προτείνω να το ρίξετε στο σεξ. Σεξ για το σεξ, σεξ για το σπορ και γενικά να κάνετε της ξεπέτες της ζωής σας. Έτσι όσο ο φαντάρος θα τραβάει μαλ*** στην σκοπιά διαβάζοντας τσόντες εσείς θα έχετε εντρυφήσει στα πονηρά μονοπάτια του έρωτα και θα έχετε ιδιαίτερη γνώμη ειδικού στης ερωτικές σχέσεις. Γεγονός που θα σας βοηθήσει αργότερα σε πολλούς τομείς. Π.χ ανεύρεση εργασίας, άνοδο στην ιεραρχία της εταιρείας κτλ.

Δες και αυτό  Τι κάνει η ελληνίδα στο κρεβάτι?

Διαλέξτε ότι ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία και στο χρώμα τον μαλλιών σας….